۰ نفر

این دانش آموزان نباید به مدرسه بروند

۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳
کد خبر: 583116
این دانش آموزان نباید به مدرسه بروند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: شرط حضور دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مازندرانی در کلاس‌های درس تزریق حداقل یک دُز واکسن کرونا است و محصلان واکسن نزده حق حضور در مدرسه را ندارند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، قاسم اویس  افزود: از امروز اول آذر قرار است دانش آموزان مازندرانی همزمان با سراسر کشور تحصیل خود را در سال تحصیلی جاری به صورت حضوری ادامه دهند که مهم‌ترین شرط برای اجرای این طرح تزریق واکسن کرونا از سوی ۳۵۸ هزار دانش آموز واجد شرایط و ۴۵ هزار معلم استان است.

وی خاطر نشان کرد: دانش آموزان و معلمان موظف هستند قبل از حضور در کلاس‌های درس، کارت واکسن کاغذی یا الکترونیک خود را به مدیر و معاون مدرسه تحویل دهند وحضور محصلان و تعلیم‌دهندگان بدون ارائه کارت واکسن در کلاس درس خلاف قانون است و اجازه حضور در مدرسه را ندارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: تنها یک استثنا برای ارائه ندادن کارت واکسن کرونا از سوی دانش آموزان و معلمان وجود دارد که این افراد دارای بیماری‌های خاص باشند و یا پزشک متخصص فرد را از دریافت واکسن کرونا منع کرده باشد.

اویس با اشاره به آمار معلمان دریافت کننده واکسن کرونا در مازندران گفت: تاکنون ۱۰۰ درصد معلمان استان دُز اول و ۹۷ درصد هم دُز دوم ان واکسن را تزریق کرده اند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۱ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مازندرانی دُز کامل واکسن کرونا را دریافت کردند، افزود : این رقم برای کنترل کرونا ویروس در بین گروه دانش آموزی مطلوب نیست و بسیار شکننده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کاهش چشمگیر استقبال دانش آموزان مازندرانی در تکمیل دُز واکسن کرونا، گفت : طبق زمان‌بندی قرار بود تا اول آذر سال جاری ۱۰۰ درصد محصلان استان هر ۲ دُز واکسن کرونا خود را تزریق کنند که ۲۹ درصد از زمان در نظر گرفته شده عقب هستیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل آمادگی دارند با همکاری آموزش و پرورش و طبق فهرستی که ارایه می شود به صورت سیّار با حضور در مدارس استان نسبت به تزریق واکسن کرونای دانش آموزان و معلمانی که تاکنون به هر دلیلی این واکسن را نزدند، اقدام کند.

اویس با بیان اینکه، رانندگان خودروهای حمل و نقل دانش آموزان و سرویس مدارس هم طبق قانون باید نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند، خاطر نشان کرد: به صورت رسمی و طبق آمار آموزش و پررورش یک‌هزار و ۵۰۰ راننده سرویس مدارس طبق در استان فعالیت دارند که تاکنون ۷۵ درصد این افراد دُز اول و ۶۰ درصد هم دُز دوم واکسن کرونا خود را دریافت کردند و رانندگان سرویس مدارس که نسبت به دریافت واکسن خود اقدام نکردند حق جا به جایی دانش آموزان را ندارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: همان طور که رعایت فاصله ۲ متری هر یک از دانش آموزان از یکدیگر طبق ضوابط کرونایی در کلاس های درس الزامی است، در سرویس مدارس هم در یک خودرو سواری سبک، راننده حداکثر سه سرنشین باید داشته باشد.

وی افزود: نظارت‌های موردی و کارشناسی از سوی مراکز بهداشت مناطق شهری و روستایی از مدارس استان در حال انجام است و مدارسی که ضوابط کرونایی از قبیل نظافت سرویس بهداشتی، نصب تهویه در کلاس‌های درس و تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده و بهینه سازی چیدمان نیمکت‌های کلاس درس بارعایت فاصله ۲ متری دانش آموزان اقدام نکنند، طبق مصوبه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا پلمب خواهند شد.

اویس اضافه کرد: در ۳۰ روز گذشته ۲۰ مدرسه در مناطق روستایی و عشایری استان که ضوابط کرونایی برای حضور ایمن دانش آموزان در کلاس‌های درس را رعایت نکردند، پلمب شد اما با اجرای استانداردهای لازم کرونایی دوباره فعالیت این مدارس از سرگرفته شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: نظرسنجی‌های ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا نشان می‌دهد که ۹۰ درصد دانش آموزان و والدین مازندرانی در تمام مقاطع تحصیلی از برگزاری کلاس‌های درس به صورت حضوری رضایت دارند اما برای بازگشایی مدارس تنها استقبال دانش آموزان کافی نیست و باید طبق ضوابط در نظر گرفته شده، دستورالعمل های بهداشتی باجدیت اجرا شود.

وی تصریح کرد: بازگشایی مدارس طبق فرایند کنترل هوشمند که بزودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد در دستور کار قرار گرفت و دانش آموزان واجد شرایطی که نسبت به دریافت واکسن کرونا اقدام نکنند، به طور حتم از ادامه تحصیل حضوری باز خواهند ماند.

طبق مصوبه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا، ۵۲۰ هزار دانش آموز مازندرانی همزمان با سراسر کشور از امروز اول آذر تحصیل خود را به‌صورت حضوری در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه ادامه می دهند.