۰ نفر

انتخاب عجیب برای داوری جشنواره فجر +عکس

۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۱۴
کد خبر: 407809
انتخاب عجیب برای داوری جشنواره فجر +عکس

او فروردین امسال را با پذیرش داوری آغاز کرد و حالا خبرهایی به گوش می‌رسد که شاید در بهمن هم چنین کند تا سال بدون حضورش در سینما با حیطه دیگری گره بخورد. نوید محمدزاده در فصل بهار عنوان داوری بخش بین‌الملل (سینمای سعادت) سی‌و‌هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را پذیرفت و حالا زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه احتمالا او داور سی‌و‌هشتمین جشنواره فیلم فجر در‌ماه آینده خواهد‌بود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، بهمن‌ماه سال گذشته بود که نوید محمدزاده در نشست خبری فیلم «سرخپوست» گفت:«هیچ فیلمی در جشنواره فجر سال آینده نخواهم‌داشت.» او البته دلیل این تصمیم را به یک اعتراض لایت گره زد و ادامه‌داد: « به‌نظرم، شرایط فیزیکی، زحماتم و بازی‌کردنم باید مدتی دیده‌نشود تا خلأ وجودی‌ام به چشم بیاید.»

حرف‌های ستادی سرگرد‌ جاهد فیلم نیما‌جاویدی در آن شب سرد جشنواره، خیلی زود همراه شد با خبر آغاز فیلمبرداری سریال «قورباغه» در تایلند و البته نخستین حضور نوید در یک سریال برای شبکه نمایش خانگی. اینگونه بود که ایفای نقش سرگرد نعمت جاهد در سرخپوست و ناصر خاکزاد در «متری شیش‌و‌نیم» آخرین حضور محمدزاده جلوی دوربین سینما شد؛ حضوری که هنوز هم به روز نشده‌است.

نوید محمدزاده

حالا که به ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر نزدیک می‌شویم شایعاتی مطرح شده مبنی بر اینکه این بازیگر 33ساله که 2 سیمرغ بهترین بازیگر مکمل مرد جشنواره فجر را هم در ویترین افتخاراتش نگه می‌دارد عضویت در هیأت داوری جشنواره را پذیرفته‌است. جشنواره سی‌و‌هشتم البته بدون داوری او هم جشنواره عجیبی است؛ جشنواره‌ای که هم حاتمی‌کیا دارد و مهرجویی، هم مجیدی و کیمیایی و شاید همین موضوع باعث‌شده تا نوید برای حضور در گروه داوری فجر سی‌و‌هشتم به دبیر جشنواره پاسخ مثبت دهد. از سوی دیگر سخت‌شدن معادله نپذیرفتن مسئولیت داوری فجر برای جشنواره امسال اینگونه قابل فهم‌تر می‌شود چون بسیاری از کارگردانان ترجیح می‌دهند در جشنواره‌ای که دانه‌درشت‌های کارگردانی در آن فیلم دارند، داور نباشند و حواشی احتمالی را کنترل‌کنند درحالی‌که کار برای پذیرفتن سمت داوری از سوی بازیگران راحت‌تر است.

نوید محمد زاده

معمولا در ترکیب هیأت داوران هرچند همه اعضا درباره فیلم‌ها رأی می‌دهند اما عرف این است که داورانی با سبقه بازیگری نقش پررنگ‌تری برای انتخاب برندگان سیمرغ بازیگری دارند و داورانی که فیلمساز هستند برای انتخاب بهترین کارگردان و فیلم نظر پررنگ‌تری خواهند‌داشت؛ موضوعی که سبب می‌شود محمدزاده شرایط بهتری برای داورشدن داشته‌باشد و چند نفر دیگر از کاندیداهای داوری که خودشان در سپاه کارگردانان تعریف می‌شوند، پرهیز‌های جدی‌تری را برای پذیرفتن عنوان داور جشنواره فیلم فجر مدنظر قرار دهند.

نوید محمدزاده کمتر از یک گام تا داوری در جشنواره‌ای که در آن فیلمی ندارد، فاصله دارد...