۰ نفر

١٤ نکته خرید و نگهداری پکیج

۱ آبان ۱۳۹۷، ۷:۰۵
کد خبر: 309579
١٤ نکته خرید و نگهداری پکیج

سال‌هاست پکیج دیواری جایگزین موتورخانه مرکزی شوفاژ شده و آب گرم مورد نیاز ساختمان‌ها را فراهم می‌کند. درحال حاضر، پکیج دیواری متداول‌ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیاست. عدم‌اشغال فضای مفید، ایمنی بسیار بالا، استقلال کامل هر واحد مسکونی و رضایت کامل و کافی از عملکرد پکیج دیواری، تقریبا جایی برای تردید در استفاده از این سیستم در منازل و واحدهای تجاری باقی نمی‌گذارد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، با توجه به گسترش استفاده از پکیج‌ها لازم است نکات مهمی را که برای خرید و استفاده از پکیج‌ها لازم است با هم مرور کنیم.

١- فشار آب شهر در محل نصب پکیج دیواری ‌باید حداقل یک و حداکثر ٣,٥ اتمسفر باشد.

٢- در صورتی که بخشی از مسیر دودکش پکیج دیواری به صورت افقی (بیش از ٣٠ سانتی‌متر) باشد، استفاده از پکیج‌های فن‌دار الزامی است.

٣- در صورتی که محل نصب پکیج دیواری گازسوز در بالکن یا فضای باز است، باید از وزش مستقیم باد یا جریان تند هوا محفوظ شده باشد.

٤- باید پکیج دیواری که خریداری می‌کنید، متناسب با فضای ساختمان شما باشد. هنگام خرید پکیج دیواری خود را متناسب با متراژهای زیر انتخاب کنید.

٥- در طبقات آخر آپارتمان به دلیل اینکه طول عمودی لوله دودکش ساختمان کمتر از ۳ متر است، حتما می‌باید پکیج فن‌دار نصب شود. اما در طبقات زیرین در صورتی که طول افقی لوله دودکش کم باشد (کمتر از یک متر) می‌توان از پکیج بدون فن استفاده کرد و از صدای فن پکیج به‌خصوص در زمستان در امان بود. هر چند برای ایمنی از گازهای سمی احتراق بهتر است از پکیج‌های فن‌دار به‌ویژه با دودکش دو جداره استفاده شود.

٦- برای خرید پکیج خود به آب گرم مصرفی توجه کنید، چنانچه به آب گرم فراوان نیاز دارید بهتر است از پکیج‌های مخزن‌دار یا پکیج با قدرت حرارتی بالاتر از ۳۱ کیلووات استفاده کنید.

٧- چنانچه ظرفیت حرارتی زیادی از پکیج انتظار دارید (معمولا برای آپارتمان‌های با بیش از ۳۰۰ مترمربع) بهتر است از پکیج‌های زمینی استفاده کنید. در هر صورت اولویت با پکیج‌های دیواری است، چراکه بسیار کم‌مصرف‌تر و دارای عمر طولانی‌تری نسبت به پکیج‌های زمینی و پکیج‌های مخزن‌دار هستند.

٨- خدمات پس از فروش برای پکیج‌ها یکی از مهمترین موضوعات است، بنابراین پکیج را از شرکتی خریداری کنید که دارای اعتبار و حسن شهرت بوده و توان خدمات پس از فروش حرفه‌ای را داشته باشد، همچنین کارخانه سازنده پکیج توان پشتیبانی بلندمدت از قطعات پکیج‌های تولیدی خود را داشته باشد.

٩- پکیج‌هایی طراحی شده‌اند که دارای سیستم عیب‌یاب اتوماتیک با کد هستند که این یک امتیاز مهم برای آنها محسوب می‌شود. حسن این قابلیت در عیب‌یابی سریع حتی توسط کاربر معمولی است.

١٠- هنگام نصب پکیج حواستان به محل نصب آن هم باشد. پکیج نباید بالای اجاق گاز و سایر وسایل گرمازا نصب شود و فاصله آن از دیوار باید حداقل یک متر و از دیوار یا کابینت مجاور از طرفین ١٥سانتی‌متر باشد.

١١- هرگز نباید کلاهک تعدیل پکیج دیواری را به دریچه دودکش داخل دیوار نصب کرد و حداقل ٣٠ سانتی‌متر پایین‌تر از دریچه دودکش نصب شود، هر چه بتوان دستگاه را نسبت به دریچه دودکش پایین‌تر نصب کرد بهتر است. زیاد شدن فاصله پکیج با دریچه باعث زیاد شدن مکش دستگاه می‌شود.

١٢- در صورتی که می‌خواهید پکیج را در داخل کابینت نصب کنید، حتما توجه داشته باشید که دستگاه برای احتراق نیاز به اکسیژن دارد و حتما باید در کابینت کرکره‌ای باشد تا پکیج اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت کند.

١٣- یکی از نکات مهم درباره استفاده از پکیج‌ها فصل آنهاست، چون عملکرد آنها نسبت به فصلی که در آن قرار داریم، متفاوت است. مثلا در زمستان وقتی شیر آب‌گرم مصرفی باز شود، با عبور جریان آب از سنسور فشار میکروسوییچ، این سنسور فعال‌شده، با ارسال فرمان به شیر سه‌طرفه برقی از طریق برد کنترل الکترونیک مدار رادیاتور‌ها موقتا قطع شده، آب مدار گرم‌کننده به مبدل حرارتی ثانویه پوسته و لوله هدایت می‌شود و به این ترتیب آب‌گرم مصرفی به صورت فوری تامین می‌شود. در تابستان اما با توجه به بسته بودن شوفاژها در این حالت دستگاه تنها در زمان نیاز به تامین آب‌گرم مصرفی به صورت خودکار روشن می‌شود .

١٤- در فصل تابستان اما کارکرد پکیج‌ها با هم متفاوت است. در زمستان هنگامی که مصرف‌کننده یکی از شیرهای آب‌گرم را باز می‌کند، فرمان روشن‌شدن مشعل از طریق میکروسوییچ سنسور فشار و برد کنترل الکترونیک صادر شده، آبگرم مصرفی با بهره‌گیری از مبدل حرارتی ثانویه پوسته و لوله به صورت فوری تامین می‌شود. با بسته شدن آب‌گرم مصرفی بلافاصله دستگاه خاموش خواهد شد.