۰ نفر

مشکلات بودجه‌ای بر سر راه کانون توسعه و ارزیابی شهرداری

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱
کد خبر: 437878
مشکلات بودجه‌ای بر سر راه کانون توسعه و ارزیابی شهرداری

معاون برنامه ریزی شهردار تهران گفت: مدیرانی که فرآیند انتخاب مدیران زیردست خود را از طریق قضاوت علمی و فرآیندمحور انجام می دهند، مدیرانی با اعتماد به نفس بالاتر محسوب می شوند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حامد مظاهریان، معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورا و سرپرست توسعه منابع انسانی شهرداری تهران به همراه داور نظری مدیرکل ارزشیابی و کارگزینی مدیران، آریازند مشاور حوزه معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری و امور شورا، شهیدی پور مدیرکل برنامه و بودجه، بهادری مدیرکل منابع انسانی، میرپور مدیرکل برنامه ریزی و آموزش، جعفری شهرستانی مدیرکل ارزیابی عملکرد و بهبود مدیریت، کیارش مدیرحوزه معاونت منابع انسانی، معصومی مدیر حوزه معاونت برنامه ریزی، حسینی معاون توسعه و توانمندسازی و حسن زاده معاون شناسایی و ارزشیابی اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران از فرآیند کانون ارزیابی داوطلبان پست معاون اداره کل برنامه و بودجه بازدید کرد.

بر این اساس روز چهارشنبه، مرحله پایانی کانون ارزیابی داوطلبان پست معاون اداره کل برنامه و بودجه که آزمون ها و مصاحبه های انجام شده  می باشد 10 داوطلب برگزیده، نهایی شده و در اختیار اداره کل برنامه و بودجه برای انتخاب نهایی قرار خواهد گرفت. 

حامد مظاهریان در حاشیه این بازدید با اشاره به این اقدام ارزشمند و ماندگار، گفت: در واقع مدیرانی که این  جسارت را دارند که انتخاب مدیران زیردست خود را به قضاوت علمی و فرآیندمحور می گذار می‌کنند کار قابل ستایشی انجام داده اند.

وی با اشاره به فرآیند سنتی انتخاب مدیران، تصریح کرد: در این مدل مدیران بالادستی انتخاب‌های محدودی دارند که این انتخاب نیز طی روابط پیچیده و نشات گرفته از فرهنگ، جامعه و تجربه زیستی مدیریتی انجام می شود و انتخاب، فرآیندی غیرشفاف و فردی است که به مثابه تصمیم گیری در درون یک جعبه سیاه می ماند.

مظاهریان افزود: البته تمام مدیران با نیت پیشبرد درست کارها دست به انتخاب مدیران زیر مجموعه می زنند و تصورشان این است، فردی که انتخاب می کنند بهترین گزینه برای انجام امور است اما باید بدانند که فرآیند سنتی انتخاب مدیران بسیار غیرشفاف بوده و آزمودن و سنجش نیست، ضمن اینکه گزینه های بسیار محدودی نیز در اختیار دارند.

معاون شهردار تهران، کانون ارزیابی و توسعه مدیران را به مثابه تابیدن نور به جعبه سیاه فرآیندهای انتخاب مدیران دانست و خاطرنشان کرد: فرآیندی که در کانون برای انتخاب یک مدیر سپری می شود کاملا شفاف، قابل سنجش و ارزیابی است و نتیجه آن نیز فراتر از یک انتخاب فردی و محدود است. ضمن اینکه کمک کانون در انتخاب مدیران، هم به مدیر بالادست و هم به فرد انتخاب شده اعتماد به نفس داده و چون انتخاب شفاف و فرآیند محور بوده جایگاه مدیریتی را تثبیت می کند.

وی تصریح کرد: البته باید دقت کرد که فرآیند کانون ارزیابی و توسعه، مدیران بالادست را به این اشتباه نیندازد که قدرت انتخاب مدیران زیرمجموعه از آن ها گرفته می شود، زیرا این تصور غلط سم مهلک برای کانون است. درحقیقت مدیران باید فرآیند کانون ارزیابی و توسعه را کمک حال خود در انتخاب بدانند و این موضوع نیاز به اطلاع رسانی شفاف فرآیندها و فرهنگ سازی دارد.

مظاهریان  گفت: به طور قطع فرآیند کانون ارزیابی و توسعه یک اقدام بسیار ارزشمند است که باید تسری یابد اما لازمه و شرط اصلی آن اعتمادسازی است تا این فرهنگ نهادینه شود.

داور نظری، مدیرکل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری تهران، نیز در ادامه با اشاره به محدودیت های بودجه ای بر سر راه توسعه کانون این نوید را داد که در سال 99 بودجه برگزاری کانون ارزیابی و توسعه مدیران مصوب شده است تا بتوان برای انتصاب های غیر بازار رقابت مدیران نیز طیف متنوعی از ابزارهای سنجش و ارزیابی را مورد استفاده قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین شیوه برای اطلاع رسانی درخصوص کار کانون توسعه و ارزیابی مدیران، اظهار نظرهای مدیرانی است که تاکنون بوسیله این ابزار دست به انتخاب مدیران زیر مجموعه خود زده اند.