۰ نفر

فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران؛

مدیریت شهری به دنبال حذف واژه شهید نبودند

۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۸
کد خبر: 398558
مدیریت شهری به دنبال حذف واژه شهید نبودند

فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران گفت: ما با شهرداری تهران بسیار هماهنگ هستیم و به عنوان مثال در روز بارش برف به آقای حناچی اعلام کردیم اگر نیاز به حضور نیروهای بسیج است، اعلام کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، سردار محمدرضا یزدی روز یکشنبه در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه علنی شورای پنجم شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره گزارش کمیته ویژه بررسی موضوع حذف واژه شهید از تابلوهای معابر تصریح کرد: گزارش، گزارش خوب و جامعی بود و از ابتدا معلوم بود که شهرداری و مدیریت شهری به دنبال حذف واژه شهید نبودند.

وی در خصوص تعاملات بین شهرداری تهران و بسیج نیز گفت: ما با شهرداری تهران بسیار هماهنگ هستیم و به عنوان مثال در روز بارش برف به آقای حناچی اعلام کردیم اگر نیاز به حضور نیروهای بسیج است، اعلام کنند.

رسیدگی به خانواده جانباختگان اغتشاشات اخیر

سردار یزدی درباره رسیدگی به خانواده جانباختگان در اغتشاشات اخیر هم گفت: بعضی از افراد در اغتشاشات اخیر توسط اغتشاشگران مصدوم شده یا جان باختند که ما در حال شناسایی خانواده‌های آنها هستیم و موضوع رسیدگی به خانواده آنها در دست بررسی و اجراست.

فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ تاکید کرد: مردم صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و مطالبه مردم درباره مسائل معیشتی و بهبود وضعیت زندگی یک مطالبه به حق است؛ هیچکس این موضوع را انکار نکرد اما چه کسی باور می‌کند که شهروندان به دلیل وضعیت معیشتی بانک و پمپ بنزین را آتش بزنند.

سردار یزدی بابیان اینکه اغتشاش‌ها و اعتراضات تنها در مناطق فقیر نشین نبود، گفت: ما در شمال تهران نیز اغتشاشاتی داشتیم اما بدانید که دشمنان ما ابتدا نقطه‌گذاری می‌کنند و در مناطق فقیر شروع به دسیسه می‌کنند.

وی تصریح کرد: مردم در روز اول به صورت مسالمت‌آمیز اعتراض خود را اعلام کردند اما با ورود اغتشاشگران به صف شهروندان معترض آن حوادث رقم خورد.

فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ تأکید کرد: دنیا به دنبال آن است که امنیت و آرامش کشور را بهم بزند و این اعتراض به هیچ وجه قابل مقایسه با کشورهایی چون فرانسه نیست.

او همچنین در حاشیه صحن علنی شورا اشاره به سیل آق قلا، گفت: ما جزو اولین نفراتی بودیم که به آنجا رسیدیم، البته مردم، نیروهای مسلح و مسئولین نیز بودند اما نقش بزرگ و تعیین کننده نیروهای بسیج را باید به آن تأکید کرد.

سردار یزدی با اشاره به خاطره‌ای در سیل سوسنگرد، خاطرنشان کرد: اگر نیروهای بسیج در سوسنگرد نبود حتما این شهر زیر آب فرو می رفت. باید این از خود گذشتگی را در کتاب ها نوشت.

وی با بیان اینکه سنگ بنای اصلی ما کمک و خدمت رسانی به مردم و همراهی با دستگاه ها برای خدمت به مردم در بخش های مختلف است، تأکید کرد: ما در حوزه دانش بنیان نیز ورود کرده ایم و مورد تقدیر مسئولان دولتی واقع شده ایم. همچنین ما در تهران در مقابله با آسیب های اجتماعی ورود جدی داشته ایم. یکی از این فعالیت ها در حوزه اعتیاد است که مورد اقبال مسئولین قرار گرفته است.

به گفته وی در موضوع آموزش پیشگیری از  اعتیاد در مدارس، دانشگاه ها، کارگاه ها، ادارات و کارخانجات، بوستان ها و مکان های دیگر ورود کرده ایم. همچنین در موضوع مقابله با اعتیاد هم علاوه بر اینکه با دستگاه های نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر همکاری داشته ایم، مرکز درمانی صیانت و اشتغال برای معتادان در شرق تهران راه اندازی کرده است.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله افزود: از اعضای شورای شهر دعوت می کنیم از این مرکز دیدن کنیم چرا که ما در این مرکز روش نوینی را اجرا می کنیم که مورد تأیید مراکز عالی است. ۷۰ درصد از کسانی که در این مرکز صیانت شده اند، حرفه آموزشی و اشتغال و جامعه پذیری را فرا گرفته اند. ۳۰ درصد باقیمانده نیز متعلق به افرادی است که در تهران نبوده اند و ما نتوانستیم کنترل کنیم.

سردار یزدی خاطرنشان کرد: موضوع آسیب های اجتماعی پیشگیری از طلاق موضوع دیگری بود که به آن ورود کردیم و در این باره در بوستان ها، مدارس و فرهنگسراها، کارگاه های آموزشی برگزار کردیم که با توجه به تربیت مربی، تلاش شد به این آسیب اجتماعی ورود کنیم.

وی ادامه داد: در بخش محرومیت زایی تهران نیز از سال گذشته تاکنون تعدادی جهیزیه تهیه شده است که تعداد آنها تا پایان امسال به دو هزار و ۵۰۰ جهیزیه خواهد رسید. همچنین از سال گذشته تاکنون ۷۰ هزار سبد کالا بین نیازمندان توزیع شده است که تا پایان امسال تعداد آن به ۱۰۰ هزار بسته خواهد رسید.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله با اشاره به اینکه موفقیت ما در شهر تهران به این دلیل است که تلاش شده با شهروندان ارتباط خوب برقرار کنیم، تصریح کرد: علاوه بر تهران ما در سوسنگرد و دشت آزادگان، ۱۳۸ منزل کاملا تخریب شده در سیل را در دستور نوسازی قرار داده ایم که ۱۲ خانه افتتاح و ۱۵ خانه دیگر تا هفته آینده تکمیل خواهد شد.

وی به حضور هزار و ۶۰۰ گروه جهادی در تهران اشاره کرد و گفت: ۸۵۰ گروه معلم محور و  ۸۵۰ گروه جغرافیا محور در شهر تهران در قالب گروه های جهادی فعالیت دارند. در بحث فرهنگ نیز ۴۰۰ گروه سرود داریم.

سردار یزدی در پایان گفت: ما در حوزه توسعه مشاغل خانگی نیز ورود داشته ایم و با همکاری بازاریان و اصناف و کارگاه های بزرگ و کوچک، موفق شدیم ۴۰۰ خانوار را از اوایل امسال، شاغل کنیم و به آنها کمک کنیم.