۰ نفر

واکسن سل برای کرونا بررسی می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۰:۴۸
کد خبر: 437031
واکسن سل برای کرونا بررسی می‌شود

قرار است بررسی واکسن سل به عنوان یک راه حل برای مقابله با ویروس کرونا در سطح بین‌المللی گسترش یابد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، براساس تازه‌ترین اخبار منتشر شده، قرار است بررسی واکسن سل به عنوان یک راه حل برای مقابله با ویروس کرونا در سطح بین‌المللی گسترش یابد.

 یک کارآزمایی در مورد اثربخشی واکسن سل در محافظت در برابر COVID-۱۹ گسترش خواهد یافت و شامل کارمندان بهداشت در استرالیا، اسپانیا و هلند خواهد شد.

نتایج یک پژوهش حدود یک ماه پیش نشان داد، کشورهایی که دارای یک برنامه واکسیناسیون گسترده  BCG هستند، میزان مرگ و میرشان در اثر کرونا حدود شش برابر کمتر از کشورهایی است که از آن استفاده نمی‌کنند.

نیگل کرتیس، سرپرست این مطالعه جهانی به شینهوا گفت: پژوهش‌ها نشان داده واکسن BCG سیستم ایمنی بدن را به شکلی تقویت می‌کند که  فقط برای یک نوع ویروس یا باکتری‌ها باشد، به این معنی که ممکن است محافظت در برابر کووید ۱۹ را نیز انجام دهد.

 واکسن BCG در حال حاضر  سالانه برای بیش از ۱۳۰ میلیون نوزاد و به منظور محافظت در برابر سل استفاده می‌شود.

کرتیسکه سرپرست گروه تحقیقات بیماری‌های عفونی MCRI، استاد بیماری‌های عفونی کودکان در دانشگاه ملبورن و رئیس بخش بیماری‌های عفونی در بیمارستان رویال کودکان ملبورن است توضیح داد: نکته جالب در مورد این واکسن این است که بیش از آن که توانایی محافظت در برابر سل را دارد، می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

وی امیدوار است که واکسن BCG در محافظت از کارکنان بهداشتی که در معرض COVID-۱۹ قرار دارند مؤثر باشد و تا زمان ایجاد واکسن اختصاصی برای بیماری، به عنوان «پل» عمل کند.

 استاد بیماری‌های عفونی کودکان در دانشگاه ملبورن  گفت: ما اکنون می‌دانیم که این واکسن می‌تواند بخش مقدماتی سیستم ایمنی بدن را تقویت کند که به آن ایمنی ذاتی گفته می‌شود و این اولین بخش سیستم ایمنی بدن است که به ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا می پردازد.

وی ادامه داد: فایده این واکسن این است که مدتهاست وجود دارد، تاکنون ایمن بوده و ما می‌دانیم که چگونه آن را تولید کنیم؛ می‌توانیم تولید را بالا برده و از آن استفاده کنیم.

در حالی که اخیراً علاقه جهانی به اثرات BCG و پتانسیل استفاده از آن علیه COVID-۱۹ کاهش یافته است، اما مقامات بهداشتی به دنبال پژوهش‌های بیشتری درباره این واکسن هستند.