۰ نفر

ولوو در حال آزمایش اتوبوس‌های مفصل‌دار برقی

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۳
کد خبر: 269045
ولوو در حال آزمایش اتوبوس‌های مفصل‌دار برقی

شرکت خودروسازی ولوو هم‌اکنون در حال آزمایش اتوبوسهای برقی و الکتریکی بسیار بزرگ و بلندی است که ظرفیت جابجایی ۱۳۵ مسافر را دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وب سایت insideEVs، ‌ بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای و حفظ بیشتر محیط زیست و سلامت شهروندان، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

در این میان، بجز خودروهای سواری و شاسی بلند برقی، تولید کامیون، وانت، اتوبوس و حتی موتورسیکلت های الکتریکی نیز از توجه خاصی از سوی شرکت های بزرگ خودروساز برخوردار شده است.

بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

حالا گزارش های جدیدی منتشر شده که نشان می دهد شرکت خودروسازی ولوو که در تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین در جهان شهرت و آوازه بلندی دارد، در حال تست و آزمایش اتوبوس های برقی مفصل دار در سوئد است که طول بسیار بزرگتری نسبت به مدل های پیشین و معمولی دارد و قادر است ۱۳۵ مسافر را حمل کند.  

این اتوبوس برقی و الکتریکی ۱۸.۷ متر طول و ظرفیت جابجایی و حمل حدودا ۱۳۵ مسافر را دارد.

ولوو آزمایش اتوبوس های جدید برقی و مفصل دار خود را در گوتنبرگ سوئد شروع کرده است ولی آغاز استفاده همگانی و ورود آن به ناوگان حمل و نقل شهری در ماه ژوئن کلید زده خواهد شد.

جالب اینجاست که ولوو برای قدرت این اتوبوس های برقی از باتری های بزرگتری استفاده نمی کند بلکه از سیستم شارژ سریع آپ شارژ با توانی بالغ بر ۴۵۰ کیلووات بهره می برد. طرح آزمایشی این اتوبوس های برقی که از سال ۲۰۱۵ تاکنون در مسیر خط ۵۵ گویتنربرگ سوئد فعال است، اجرا می شود.

گفته می شود این اتوبوس های جدید و الکتریکی از امکانات قابل توجهی همچون اینترنت Wi-Fi رایگان، نقاط شارژ برای تلفن‌های همراه و راهنمای اطلاعات ترافیکی نیز برخوردار خواهند شد.

شرکت خودروسازی ولوو که از سال ۱۹۲۴ میلادی در زمینه طراحی، تولید و عرضه کامیون، تریلی، اتوبوس و قطعات مربوط به وسائل نقلیه آغاز بکار کرد، توانست سهم بزرگی از بازار ماشین های سنگین را در جهان به خود اختصاص دهد.

سوئد یکی از کشورهای پیشگامی است که به منظور حفظ محیط زیست و کاهش میزان انتشار آلاینده های موجود در جو زمین، اقدامات گسترده ای را برای توسعه استفاده و تولید خودروهای برقی، پاک و دوست‌دار محیط زیست انجام داده است.

دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.