۰ نفر

در دیدار رییس جمهوری و سلطان عمان؛

رییسی: حجم تعاملات تجاری ایران و عمان با ظرفیت‌های دو کشور فاصله دارد

۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴
کد خبر: 638205
رییسی: حجم تعاملات تجاری ایران و عمان با ظرفیت‌های دو کشور فاصله دارد

رییس جمهور کشورمان و سلطان عمان در گفتگو با یکدیگر با اشاره به اراده جدی دو کشور برای گسترش روابط و تعاملات تاکید کردند که حجم مناسبات تجاری تهران و مسقط متناسب با سطح روابط سیاسی و ظرفیت های دو طرف نیست و باید برای ارتقای سطح این روابط تلاش کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی در دیدار «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان که پیش از ظهر امروز دوشنبه در قصر العلم و پس از مراسم استقبال رسمی از سوی سلطان انجام شد، با گرامیداشت یاد سلطان قابوس و آرزوی غفران الهی برای وی، تاکید کرد: عمان کشور دوست، برادر و همسایه ماست و دست برادران عمانی را به گرمی می فشاریم.

آیت الله رییسی با اشاره به وجود ظرفیت های متنوع برای توسعه روابط بین تهران- مسقط افزود: اراده دو دولت برای توسعه و احیای روابط بسیار مهم است و برای تحقق این اراده باید با تنظیم برنامه جامع، چشم انداز آینده را ترسیم نمود.

رییس جمهور اقدامات کارگروه های فعال بین دو کشور را امیدوارکننده توصیف کرد و اظهار داشت: برخی موضوعات فیمابین امکان حصول نتیجه در مدتی کوتاه را دارند و بعضی هم مانند مسائل حوزه انرژی زمان بیشتری می طلبند.

آیت الله رییسی با بیان اینکه ما عمان را بعنوان دوست صادق و معتبر می شناسیم، افزود: اعتماد سیاسی متقابل امروز وارد مرحله جدیدی شد.

رییسی با اشاره به سفر هیئت تجار ایرانی و نیز نشست های وزرای نفت و راه و شهرسازی کشورمان در روزهای گذشته در مسقط، تاکید کرد: این نشست ها و دیدارها مفید است اما نباید در همین حد باقی بماند و سریعا باید دستورالعملهای اجرایی و نقشه راه آینده آنها ترسیم شود.

سلطان هیثم بن طارق آل سعید نیز در ابتدای این دیدار با ابراز شادمانی از میزبانی رییس جمهوری اسلامی ایران در مسقط، به روابط حسنه دو کشور در طول تاریخ معاصر اشاره کرد و گفت: دست دوستی خود را به سمت کشور همسایه و برادر ایران دراز می کنیم.

سلطان عمان با بیان اینکه حجم روابط تجاری دو کشور متناسب با سطح روابط سیاسی تهران- مسقط نیست، افزود: برای ارتقای این تبادلات نیازمند برنامه ریزی و تفاهمات جدید هستیم.

سلطان هیثم بن طارق با اشاره به فعالیت مناسب و جلسات مداوم کارگروه های تخصصی بین دو کشور، اظهار داشت: برخی تفاهمات گذشته نیاز به تمدید دارند و در برخی موضوعات هم باید برنامه ریزی جدید کرد.