تحقیقات نشان می‌دهد که میزان امنیت شغلی در کشورهای آفریقایی به میزان قابل توجهی از سطح استاندارد جهانی پایین‌تر بوده که در صدر آنها سیرالئون قرار دارد.

اقتصاد آنلاینمهسا نجاتی؛ بسیاری از کشورها از نظر ایمنی شغلی مقررات سخت‌گیرانه‌ای دارند اما برخی از آنها دارای استانداردهای بسیار پایین‌تری هستند. در بیشتر موارد، کارفرمایان در سراسر جهان موظفند محیط کار ایمن برای کارکنان خود فراهم کنند، اما این مسئله مطمئنا به دلیل مقررات کوته‌بینانه در برخی کشورها و مشکلات تشدیدکننده دولت در برخی دیگر، رعایت نمی‌شود.
گفتنی است که بنیاد Lloyd's Register اخیرا بررسی خود را در زمینه ریسک جهانی منتشر کرده که در آن 150هزار نفر در 142کشور در خصوص امنیت و ریسک در محل کار مورد بررسی قرار گرفته‌اند. این تحقیق نشان داد که 19درصد از کارگران در سراسر جهان در دوره‌ای از زندگی خود در زمان کار به شدت آسیب دیده‌اند.
این داده‌ها تصویری از دو جهان را ارائه می‌کند: اقتصادهای کم‌درآمد که در آن مشاغل کشاورزی و ماهیگیری بیشتر در معرض خطر قرار دارند و اقتصادهای با درآمد بالا که بیشترین خطرات در زمینه بهداشت روان، آزار و اذیت و خشونت در محل کار دیده می‌شود.
بر اساس این تحقیق، در ایمنی شغلی یک شکاف جنسیتی قابل توجه وجود دارد، به طوری که 23درصد از مردان سراسر جهان می‌گویند که در محل کار آسیب دیده‌اند، در حالی که این آمار برای زنان 14درصد بود.
گفتنی است که 34درصد از کشاورزان، ماهیگیران و کارگران کشاورزی در برخی از فقیرترین مناطق جهان اعلام کردند که شاهد آسیب جدی بوده‌اند و به همین دلیل، این حرفه‌ها به عنوان خطرناک‌ترین مشاغل در کره‌زمین شناخته می‌شوند که باید گفت مشاغل ساخت و ساز و تولید نیز به دنبال آنها قرار دارند.
سهم افرادی که در محل کار آسیب دیده‌اند، در برخی کشورها، به ویژه آفریقا به میزان قابل توجهی بالا است. در کمال تعجب، 69درصد از کارگران سیرالئون اعلام کردند که در محل کار خود دچار آسیب جدی شده‌اند، در حالی که در گامبیا و مالاوی نیز به ترتیب با 64 و 62درصد، آماری بسیار بالاتر از میانگین جهانی داشتند. میانمار تنها کشور غیر آفریقایی بود که در میان خطرناک‌ترین کشورها قرار گرفت. 
در انتهای این مقیاس، لهستان با آمار 4درصدی، شاهد کمترین میزان آسیب کارگران در محل کار بوده که به دنبال آن سنگاپور با آمار 5درصد و ایتالیا 7درصد قرار دارند. ایالات متحده با 20درصد نرخ بالاتری دارد.
صدمات جسمی تنها بخشی از این مسئله بوده و تحقیقات نشان داد که 50درصد از کارگران در برخی کشورها، خشونت و آزار و اذیت را در شغل خود تجربه کرده‌اند.
در نمودار ارائه شده، خطرناک‌ترین کشورهای جهان برای کارگران را مشاهده می‌کنید؛

خطر برای کارگران