۰ نفر

اقتصادآنلاین گزارش می‌دهد؛

تعهد «لخانه» برای ساخت 140 هزار دستگاه محصول در سال جاری/ دارایی‌های افرانت فک رهن شد

۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۸
کد خبر: 355000
تعهد «لخانه» برای ساخت 140 هزار دستگاه محصول در سال جاری/ دارایی‌های افرانت فک رهن شد

نماد معاملاتی «لخانه» متعلق به شرکت لوازم خانگی پارس خبر از تعهد خود به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی به منظور تولید 140 هزار دستگاه لوازم خانگی خبر داد. این شرکت اعلام کرده است که به منظور تولید محصولات یاد شده طی توافق حاصله با «شستا» باید 20 میلیارد تومان قرض الحسنه از این شرکت دریافت کند.

اقتصاد آنلاین - محمدامین خدابخش؛ این روزها با قرار گرفتن در فصل مجامع به میزان اطلاعت منتشره بر روی سایت کدال افزوده شده است. با این حال در میان خیل عظیم صورت‌های مالی که امروز در تارنمای کدال درج شده شفاف سازی در خصوص شایعه یا رویداد با اهمیت نیز به چشم می‌خورد.

از میان نمادهایی که امروز به درج اطلاعات در تار نمای کدال پرداختند می‌توان به نماد معاملاتی شرکت لوازم خانگی پارس (لخانه) اشاره کرد. در این شفاف سازی شرکت اعلام کرده است که به استناد ماده دو مکرر سه دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع می‌رساند که در خصوص اخبار منتشر شده در پایگاه خبری شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی مبنی بر کمک 40 میلیارد تومانی، کارخانجات لوازم خانگی پارس طی میثاق نامه‌ای با معاونان «شستا» متعهد شده است که در جهت بهبود و افزایش تولید محصولات خود در سال جاری به 140هزار دستگاه انواع محصول مبادرت کند.شرکت ابزار امیدواری کرده که هدف گذاری یاد شده پس از دریافت 20 میلیارد تومان دریافتی قرض الحسنه از شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا) محقق شود.

دیگر نمادی که در روز جاری به ارائه اطلاعات پرداخت شرکت افرانت بود که با نماد «افرا» در بازار اول فرابورس معامله می‌شود. این شرکت خبر از فک رهن سهام داد و اعلام کرد که مقدار 15 میلیون و 446 هزار سهم از سهام این شرکت که در تاریخ پنج خرداد سال 95 جهت دریافت تسهیلات نزد پست بانک به وثیقه گذاشته شده بود فک رهن شده است. افرانت در ساعات ابتدایی روز جاری نیز خبر از فک رهن شش دستگاه از هشت دستگاه آپارتمانی داده بود که قبلا در رهن صندوق نوآوری و شکوفایی بابت دریافت تسهیلات قرار داشت. این آپارتمان‌ها پس از آن از رهن صندوق خارج می‌شوند که ارزیابی قیمت مجدد آنها نشانگر بیشتر بودن قیمت آنها نسبت به میزانی بود که باید به رهن صندوق در می‌آمد.