۰ نفر

مدیرعامل بیمه سلامت ایران؛

پزشکان داروی اضافی ننویسند

۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱
کد خبر: 642839
پزشکان داروی اضافی ننویسند

مدیرعامل بیمه سلامت ایران گفت: پزشکان باید از نوشتن داروها و تصویربرداری اضافی و خدمات غیرضرور جهت بیماران بپرهیزند و تمام پرداخت ها در حوزه روستاییان نیز به روز باشد تا ماندگاری پزشکان را در پی داشته و خدمات بیشتر و بهتری به بیمه‌شدگان ارائه شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمد مهدی ناصحی در جلسه هماهنگی اقدامات حوزه بیمه سلامت که در سالن کنفرانس شبکه بهداشت سراوان برگزار شد، اظهار داشت:سراوان اولین شهرستان جهت دسترسی بیمه روستاییان به بخش خصوصی می باشد و بیمه سلامت برای اولین بار در کشور ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی بیمه شدگان این شهرستان را پرداخت می کند.

وی گفت: خدمات دولت سیزدهم به بیمه شدگان باید به صورت عادلانه بوده و عدالت محوری سرلوحه کارها قرار گیرد و نگاه بیمه سلامت در سیستان و بلوچستان نگاه امید و آرامش است تا بسیاری از مشکلات بیمه شدگان مرتفع شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران افزود: تمام پرداخت ها به موسسات درمانی در بخش خصوصی و دولتی تا پایان سال ۱۴۰۰ انجام شده تا بیمه شدگان عزیز بیمه سلامت در مراکز درمانی مشکل دریافت خدمات نداشته باشد.

وی بیان کرد: افرادی که تاکنون موفق به دریافت بیمه سلامت همگانی در کشور و در استان سیستان و بلوچستان نشده‌ اند می‌ توانند با مراجعه به سایت های بیمه سلامت به صورت رایگان تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهارداشت: اقدامات بیمه سلامت در این شهرستان و در راستای ارائه خدمات به بیمه شدگان باعث شده تا مردم از خدمات کمتری مانند سیستم نظام ارجاع و برنامه پزشک خانواده بهره مند شوند که می طلبد سازمان بیمه سلامت ایران در این خصوص همکاری بیشتری نمایند.

ملک فاضلی گفت: کمبود پزشک خانواده در منطقه دورافتاده روستای سراوان باعث شده تا مردم از خدمات کمتری بهره مند شوند و اگر پرداخت ها به پزشکان به روز انجام شود می تواند باعث ماندگاری آنها در این منطقه شده و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.

دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه بیان کرد: اگر پرداخت های بیمه سلامت به مراکز درمانی روستایی ادامه یابد، گام مهمی در جهت ماندگاری پزشکان و ارتقای کیفیت خدمات برداشته خواهد شد.

همچنین معاون سیاسی اجتماعی استاندار نیز در نشست هماهنگی اقدامات حوزه بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: در بحث سلامت همکاران مراکز بهداشتی درمانی استان در جبهه سلامت با توجه به شرایط ویژه استان و همسایگی با دو کشور افغانستان و پاکستان خدمات ماندگاری را انجام داده‌اند.

رحمدل بامری بیان کرد: جا دارد در همین جا  قدردانی و تشکر ویژه داشته باشم از تمامی همکاران اسبق و کنونی در بیمه سلامت استان که خدمات ستودنی به مردم ارائه داده‌ند.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌های بسیاری بوده و در کنار آن نیز از محرومیت های زیادی رنج می برد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: علی رغم همه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سالیان مختلف برای استان انجام داده باز هم این استان دارای محرومیت های زیاد است .

وی ادامه داد: شرایط سیستان و بلوچستان شرایط ویژه و خاصی است این استان همچنان که در جبهه امنیت عزیزان جان خود را از دست دادند و سپری برای کل کشور شدند در جبهه سلامت نیز با توجه به شرایط ناگوار و ناپایدار همسایگی با ۲ کشور همسایه به عنوان سپر در جبهه سلامت بودند واگر اینگونه نبود  امروز شاهد شیوع بیمارهای مختلفی در  کل کشور بودیم.

بامری با اشاره به وجود ریزگردها در سیستان و بلوچستان افزود : بالاترین آمار سل در کشور مربوط به این استان است اگر در گذشته‌ شاهد  طوفان‌های ۱۲۰ روزه در استان بودیم اما امروزه ما شاهد طوفان‌های ۳۶۰ روزه هستیم  و مساله ریزگردها یکی از مشکلات اساسی مردم منطقه شده است و مردم شبانه روزی با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.