صندوق‌های ETF «سهامی» در هفته پایانی فروردین ماه به طور متوسط ۰.۶درصد افت کردند و صندوق‌های مبتنی بر طلا شاهد رشد ۲.۷درصدی بودند.

اقتصاد آنلاین – سهیل بانی؛ صندوق‌های معامله‌پذیر سرمایه‌گذاری در سهام، در هفته‌ای که گذشت، به طور متوسط ۰.۶درصد افت قیمت را تجربه کردند اما خالص ارزش دارایی‌های آن‌ها ۰.۲درصد افزایش یافت. این در حالی بود که شاخص کل بورس، افت ۰.۷درصدی را به ثبت رساند.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام (سهامی، مختلط و شاخصی)

بیشترین بازدهی هفتگی قیمت، ۲.۴درصد و مربوط به صندوق آرمان سپهر آشنا (آسام) بود. همچنین بهترین عملکرد، در اختیار صندوق امین تدبیرگران فردا (الماس) قرار گرفت. به طوری که خالص ارزش دارایی‌های آن پنج درصد ارتقا یافت.

بیشترین سقوط قیمت صندوق‌های قابل معامله در این هفته، به صندوق ارزش آفرین بیداراختصاص داشت؛ صندوق «ارزش» برخلاف رشد ۱.۹درصدی ارزش دارایی‌های تحت تملکش با افت ۳.۱درصدی قیمت مواجه شد.

صندوق مدیریت ثروت بازنشستگی (مدیر) را می‌توان ارزان‌ترین صندوق در شروع هفته بعد نام برد. زیرا قیمت آن روی تابلو ۲.۶درصد زیرNAV  ابطال قرار دارد. صندوق فراز داریک نیز به عنوان گران‌ترین صندوق، با انحراف ۵.۵درصدی قیمت، به استقبال هفته بعد رفت.

صندوق‌های دولتی

در طول هفته، صندوق واسطه‌گری مالی یکم ۳.۳درصد افت قیمت داشت و ارزش سبد بانکی و بیمه‌ای آن ۲.۵درصد کاهش یافت. دومین صندوق دولتی، یعنی صندوق پالایشی یکم، ۰.۹درصد افت قیمت داشت درحالی که به ارزش سبد دارایی‌های پالایشگاهی آن ۲.۵درصد اضافه شد. بدین ترتیب قیمت «دارا یکم» ۳۰.۴درصد و «پالایش» ۲۸.۴درصد زیر NAV ابطال بسته شد.

صندوق‌های کالایی (طلا و زعفران)

در طول هفته جاری، صندوق‌های مبتنی بر سکه طلا به طور میانگین بازده ۲.۷درصدی برای سرمایه‌گذاران خود به ارمغان آوردند. به موازات آن گواهی سپرده یک روزه سکه طلای بانک رفاه ۲.۷درصد رشد قیمت داشت و ۰.۹درصد زیر قیمت سکه بازار آزاد به معاملات این هفته خود پایان داد.

از میان صندوق‌های کالایی، صندوق ETF پشتوانه طلای کیان (گوهر) بهترین بازدهی (۳.۶درصد) را به نام خود ثبت کرد و حباب منفی صندوق گروه زعفران سحرخیز نیز به ۱۴۹درصد رسید.

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، روی آن کلیک کنید

صندوق‌های قابل معامله 01.01.25

بازدهی هفتگی صندوق‌ها 01.01.25