۰ نفر

مدیرعامل «سمات» مظرح کرد

وجود ۴۰ میلیارد رکورد اطلاعاتی در بازار سرمایه

۵ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶
کد خبر: 324742
وجود ۴۰ میلیارد رکورد اطلاعاتی در بازار سرمایه

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه(سمات) از وجود ۴۰ میلیارد رکورد اطلاعاتی در بازار سرمایه خبر داد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم ، حسین فهیمی در ششمین همایش مدیران فناوری اطلاعات گفت: این مقدار رکورد اطلاعاتی را می‌توان داده کاوی و تحلیل مجدد کرد و در اختیار متقاضیان قرار داد.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه(سمات) تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 10 میلیون کد سهامداری در کشور صادر شده است که حدود 2 میلیون کد دستکم سالی یکبار و 800 هزار کد دستکم ماهی یکبار در بورس ها معامله می‌کنند.

وی اظهار داشت: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای نخستین بار بستر الکترونیکی شناسایی سهامداران را به نام سامانه جامع اطلاعات مشتریان(سجام) راه‌اندازی کرده است تا همه افراد از یک درگاه واحد وارد باشگاه بزرگ بازار سرمایه شوند و بتوانند از خدمات این بازار استفاده کنند.

فهیمی ادامه داد: شرکت‌های نرم‌افزاری در آینده نزدیک می‌توانند با در اختیار داشتن داده‌های خام، محصولات قابل فروشی را برای نهادهای مالی و سرمایه‌گذاران تولید کنند تا خدمات مطلوبتری به فعالان بازار سرمایه ارائه شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چهره جهان از سال 2006 میلادی با روی کار آمدن امپراطوری‌های مجازی تغییر چشمگیری یافت و به طوری که با روی کار آمدن ماشین‌های هوشمند و داده‌های کلان زندگی جوامع مختلف تحت تاثیر قرار گرفته است.

مدیرعامل سمات ادامه داد: امپراطوری‌های مجازی مرزهای جغرافیایی و حقوقی را پشت سر گذاشته‌اند و هم اکنون میلیون‌ها شهروند وفادار دارند که بررسی‌ها نشان می‌دهد قدرت‌های بزرگ جهان رقابت نفس‌گیری را در این حوزه آغاز کرده‌اند.

مدیرعامل سمات اظهار داشت: ایران نیز با وجود فاصله 10 ساله به اهمیت داده‌های کلان پی برده است و حرکت‌هایی در این زمینه در کشور آغاز شده است تا با مدیریت هوشمند بتوان اقدامات لازم را برابر امپراطوری‌های مجازی انجام داد.

وی با بیان اینکه حجم عظیمی از اطلاعات و داده‌ها در بازار سرمایه وجود دارد، افزود: حدود40 میلیارد رکورد اطلاعاتی در این بازار ذخیره شده است که می‌توان با استفاده از این داده‌ها، خدمات ارزش افزوده جدیدی متناسب با علایق و خواسته‌های سهامداران ارائه کرد تا بازار سرمایه بتواند به جایگاه اصلی خود در اقتصاد ملی دست یابد.