معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مبنای قیمتگذاری فولاد را قیمت کدال شرکتهای بورسی اعلام و تاکید کرد که هدف، ایجاد قیمت پایه منصفانه و جدا از موضوعات صادرات است تا موجب رقابت شود و فولاد با قیمت مناسب به دست مردم برسد.
رییس انجمن فولاد در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور، اجرای شیوه نامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد را عاملی برای ایجاد امضاهای طلایی، توزیع رانت، کاهش صادرات فولاد و همچنین ریزش بازار سرمایه عنوان کرد.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه مبنای قیمت محصولات فولادی عرضه و تقاضاست، گفت: امروز واسطهها به تشدید قیمتها دامن میزنند و دستگاههای نظارتی میتوانند در این ارتباط وارد عمل شده و مانع از نرخهای غیرواقعی و بازار سیاه شوند.
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران خطاب به وزیر صمت اظهار داشت: تجربههای پیشین نشان داده که سرکوب قیمت فولاد در بورس کالا به هر شکلی که باشد قیمتها برای مصرفکننده نهایی کم نمیشود و فقط دود آن به چشم تولیدکننده میرود و سود آن با ایجاد رانت، نصیب عدهای واسطه میشود. وی از وزیر صمت درخواست کرد که اجازه ندهد تصمیمات غلط و ناکارآمد گذشته در حوزه تنظیم بازار فولاد تکرار شود.
رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران گفت: امسال فولادسازان ۲۴ میلیون تن شمش تولید میکنند، اما حاضر نیستند ۱۲ میلیون تن نیاز کشور را در بورس کالا عرضه کنند.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه فولادسازان در مقاطعی سنگآهن را حتی بالاتر از نرخ های صادراتی خریداری میکنند، تغییر نسبتهای قیمتی زنجیره فولاد را به صلاح ندانست.
بهرام سبحانی رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در گفتوگویی اظهار داشت که انجمن تازهتاسیس نوردکاران را در تقابل با انجمن فولاد نمیبیند و در حال حاضر نیز «تعداد کثیری از کارخانجات نورد کماکان عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد هستند که تعداد آنها بیشتر از اعضای انجمن تازه تاسیس نوردکاران است». سبحانی در گفتوگویی به تشریح تشکیل انجمن مستقل نوردکاران پرداخته است که ادامه آن در پی میاید؛
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد، در خصوص بخشنامه جدید وزارت صمت مبنی بر الزام تولیدکنندگان مقاطع طویل فولادی به صادرات تنها ۲۵ درصد از تولیدات آنها، اظهار داشت: متأسفانه به جای مشوق، سنگ جلوی پای صادرکنندگان فولاد کشور میگذارند و تصمیماتی که گرفته میشود درست برعکس نیازهای صنعت فولاد است. به گفته سبحانی، با محدودیتهای موجود، جهش تولید در صنعت فولاد به خطر میافتد.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد درباره جلسه سهشنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۳۹۹ در وزارت صمت درباره تعدیل قیمتگذاری کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی گفت: انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران قبول دارد که همه زنجیره فولاد از بالادست تا پایین دست، باید از «سود عادلانه به نسبت سرمایه گذاری» برخوردار باشند. به گفته سبحانی، وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته نیز بدون مشورت با صنایع پایین دستی (فولادسازان)، ضریب ۱۲ درصد کنسانتره را به ۱۶ درصد افزایش داد و یک توافق چندساله را برهم زد.
سبحانی گفت: تحریم ها شرایط را به گونه ای رقم زده که به واسطه بحث ارز و محدودیت های ارزی از یک طرف و تامین تجهیزات مرغوب از سایر کشورها از طرف دیگر، چاره ای جز بومی سازی نداریم و ضرورت ایجاب می کند که توجه به این مقوله را بیش از پیش افزایش دهیم. لذا باید به بومی سازی به چشم یک فرصت نگاه کرد.
عوارض ۲۰ تا ۲۵ درصدی بر صادرات مواد معدنی خام، در راستای حمایت از تولید داخل و مدیریت صادرات، مهر ماه سالجاری وضع شد که بعد از تامین نیاز داخل، در صورت وجود مازاد محصول، اجازه صادرات آن باید داده شود. لذا اگر صادرات با توجه به جذابیتی که دارد مدیریت نشود، واحدهای فولادسازی در تولید دچار مشکل میشوند.
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت که با محدود شدن صادرات فولاد به تولیدکنندگان این محصول، از هرج و مرج در بازارهای هدف جلوگیری شد.
مراسم رونمایی از سامانه جامع بومی سازی زنجیره آهن و فولاد ایران امروز با حضور رییس هیات عامل ایمیدرو و جمعی از فعالان صنعت فولاد برگزار شد.رییس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با راه اندازی سامانه جامع زنجیره آهن و فولاد، اطلاعات این حوزه که پیشتر به صورت جزیرهای بود، به صورت یکپارچه درآمده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد با بیان اینکه امسال برای واحدهای فولادی، سالی بسیار مهم تلقی میشود، گفت: در سال رونق تولید به هیچ عنوان نباید سیاست قیمتگذاری دستوری اتخاذ شود در غیر این صورت همان اتفاق های سال قبل رقم میخورد؛ بلکه باید با اعتقاد به مکانیسم بازار و کشف واقعی قیمتها، عرضه و معامله محصولات را به بورس سپرد تا منابع و نقدینگی موجود در کشور، به سمت صنایع و واحدهای تولیدی هدایت شود.
رئیس انجمن فولاد گفت: امروز ظرفیت فولاد به ۳۰میلیون تن رسیده و امسال تولید ۲۵میلیون تن را پشت سر خواهد گذاشت.
رییس انجمن فولاد با بیان اینکه فولادیها ارز حاصل از صادرات را به صورت کامل به چرخه اقتصاد برگرداندند،گفت: جلسه ای دربانک مرکزی برای بازگشت ارز صادراتی برگزار شد که شیوه تهاتر انتخاب شده است.
رئیس انجمن فولاد از دو پله صعود رتبه ایران در بین تولیدکنندگان جهانی فولاد و همچنین راهاندازه بانک اطلاعاتی محصولات فولادی خبر داد.
بهرام سبحانی از سمت مدیر عاملی شرکت فولاد مبارکه استعفا داد.
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد درباره قیمت فولاد در آینده قول داد که این محصول به دلیل کاهش عرضه گران نشود، ولی افزایش قیمت ناشی از افزایش هزینههای تولید را محتمل دانست.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان تاکید کرد: در حال حاضر برنامهای برای خرید سهام شرکت ذوب آهن اصفهان نداریم. فاینانس قرارداد طرح توسعه فولاد هرمزگان از طریق ایتالیا و در قالب بسته ۵ میلیارد یورویی و با بیمه ساچه تامین میشود.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به تغییرات تعرفهای صورت گرفته در واردات فولاد، گفت: درخواست تغییر تعرفه واردات از جانب فولاد به یک سال پیش بر میگشت که این درخواست تازه اعمال شده و حتی برای ما بهتر بود که در این شرایط تعرفه تغییری نمیکرد.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با بیان اینکه کاهش صادرات با هدف پوشش تقاضای داخلی صورت گرفته است، گفت: افزایش تعرفه از سوی اتحادیه اروپا فقط مربوط به ایران نیست و اروپا برای کلیه صادرکنندگان ورق تعرفه تعیین کرده است.
بهرام سبحانی به چشم انداز فولادی ها و تاثیر آن بر بازار سرمایه اشاره کردوگفت: با وجود چشم انداز خوب پیش رو برای فولادی ها اما ممکن است بعضی از تولید کنندگان به دلایل مختلف با چالش هایی نیز روبرو شوند که می توانند با تدبیر مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان تاکید کرد که بزرگترین کارخانه فولادساز خاورمیانه از برنامههای وزیر پیشنهادی صنعت،معدن و تجارت حمایت میکند.
دکتر سبحانی با تسلیت ارتحال رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و قدر دانی از خدمات ارزنده ایشان در طول عمر با عزتشان گفت؛ شرکت فولاد مبارکه اصفهان با دستان سردار بزرگ سازندگی افتتاح و راه اندازی شد و این شرکت تاکنون حدود ۸۵ میلیون تن انواع محصولات فولادی را تولید کرده است.
شرکت فولاد مبارکه ایران تولیدات خود در سال آینده را بیش از ۲۵ درصد افزایش خواهد داد.
اقتصاد ایران در سال جاری ۴ درصد رشد میکند. این عدد پیشبینی صندوق بینالمللی پول است.
دکتر بهرام سبحانی مدیر عامل فولاد مبارکه در جریان دیدار نوروزی ذینفعان شرکت با ایشان با بیان اینکه بالغ بر ۳۰۰۰ شرکت به عنوان شریک تجاری با فولادمبارکه همکاری دارند تأکیدکرد: فولادمبارکه و پیمانکاران در فراز و نشیبهای اقتصادی بایستی کنار هم باشند.
مدیرعامل فولادمبارکه اصفهان روند قیمت محصولات فولادی را در سال آینده پیشبینی کرد و گفت: قیمت محصولات فولادی در سال آینده به تدریج روند صعودی پیش خواهد گرفت.
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان جزو ۱۰ شرکت برتر جهان قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان در خصوص تغییر قیمت جهانی فولاد در بازار جهانی و داخلی اظهار کرد: قیمت محصولات فولادی به ازای هر تن در بازار جهانی از ۷۵۰ دلار به ۳۰۰ دلار طی یک سال کاهش یافته است.
مدیرعامل فولادمبارکه جزییات ۳ قرارداد اروپایی که در سفر اروپایی رئیس جمهور با هزینه ۹۰۰ میلیون یورویی به امضای مدیرعامل بزرگترین شرکت بورس و طرف های ایتالیایی رسیده را تشریح کرد.