اعدام یک محیطبان به اتهام قتل یک شکارچی
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از اجرای حکم علی افضلی محیط بان کرمانی خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ «جمشید محبت خانی» با اعلام این خبر افزود: «علی افضلی» محیطبان محیط زیست بود و ۱۰ سال پیش در استان کرمان خارج از ماموریت محیط بانی خود یک شکارچی را به دلایل شخصی در مقابل منزل وی با اسلحه محیط بانی به قتل رساند.
وی خاطر نشان کرد که سازمان محیط زیست در ۱۰ سال گذشته به دلیل اینکه افضلی از نیروهای سازمانیاش بوده است، برای جلب رضایت خانواده مقتول تلاش کرد اما موفق به جلب رضایت آنها نشد.
سرهنگ محبت خانی گفت: قاضی پرونده پس از چند جلسه دادگاه و رسیدگی به پرونده، رای به عمدی بودن قتل داد. هرچند که تا شب قبل از اجرای حکم مدیر کل استان و دیگر محیط بانان از خانواده مقتول طلب عفو کردند اما تلاش آنان نتیجه ای نداشت و صبح دیروز پنجشنبه هفتم آذر حکم اعدام وی اجرا شد.
با سلام لطفا در این مورد اخبار دروغ را منتشر نکنید.خانواده ی آقای افضلی که بسیار شریف و محترم هستند به اندازه کافی داغ دارند.این کار صحیح نیست.واقعیت این است که درگیری در ساعت کاری محیط بان و به دلیل شکار غیر مجاز شکارچی بوده و قصد قتل هم از قبل وجود نداشته است.تمامی اسناد در دادگاه و حتی فیلم درگیری هم موجود است.