۰ نفر

جزئیات اقامت حجاج در مدینه تشریح شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۵۴
کد خبر: 360959
جزئیات اقامت حجاج در مدینه تشریح شد

رئیس سازمان حج و زیارت گفت:مدت اقامت در مدینه برای کاروان‌های مدینه قبل پنج شب و شش روز و نیز مدینه بعد چهار شب و پنج روز تعیین شده و تاریخ ورود و خروج به هر ساختمان و هتل نیز از قبل بر اساس اجاره هتلها تعیین شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، علیرضا رشیدیان در همایش آموزشی و توجیهی کارگزاران حج منطقه دو کشور در اصفهان اظهار کرد: برای تسهیل این امر برای زائران امکان خرید کالاهای تولید داخل به صورت اینترنتی فراهم شده که این امر هم به نوعی حمایت از تولید داخل و جلوگیری از خروج ارز از کشور و نیز صرفه جویی در وقت و زمان و بهره گیری بهتر از این سفرمعنوی است.

وی تصریح کرد: از سویی عملیات حج و موفقیت آن حاصل فعالیت هماهنگ و منسجم تیمی است که در این رابطه تمامی دست اندرکاران اعم از اعضای ستاد، مدیران کاروانها، مدیران مجموعه‌ها، دست اندرکاران آشپزخانه، حمل و نقل، بهداشت و درمان، اسکان و غیره باید با یکدیگردر ارتباط وتعامل نزدیک بوده و در راستای کسب رضایت حجاج مان گام بردارند.

رشیدیان اظهار کرد: کسب رضایت حجاج، محور اصلی عملکرد ماست از این رو باید در همه زمینه ظرفیتهایی ایجاد کنیم که حجاج بیشترین بهره معنوی را از سفر به سرزمین وحی کسب کنند.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: باید فرصت خادمی به حجاج را قدر بدانیم و در این راستا برای رضایت خداوند با تمام ظرفیت و توان به خدمت رسانی صادقانه به حجاج بپردازیم که این نوع عمل ما رضایت حداکثری زائران خانه وحی را نیز به دنبال خواهدداشت.

وی با اشاره به تفاهمات خوبی که طی ماههای گذشته با طرف عربستانی شده است، افزود : با اقدام به موقع در انعقاد قراردادهای مسکن ، حمل و نقل و تغذیه در عین افزایش نرخ ها در عربستان ، توانستیم در عین حفظ و ارتقا کیفیت خدمات ، نسبت به سال قبل صرفه جویی خوبی در هزینه‌های این سه بخش داشته باشیم.

رشیدیان با بیان اینکه امسال تامین مسکن در مدینه منوره با محدودیت‌هایی مواجه بود ، اظهار کرد : به علت محدودیت‌های ناشی از تخریب هتلها در مدینه منوره، مدت اقامت در این شهر برای کاروان‌های مدینه قبل پنج شب و شش روز و نیز مدینه بعد چهار شب و پنج روز تعیین شده و تاریخ ورود و خروج به هر ساختمان و هتل نیز از قبل بر اساس اجاره هتلها تعیین شده است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی وهماهنگی‌های لازم برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم وتسهیل ارائه خدمات به زائران ایرانی برای بهره گیری مطلوب از این سفر ارزشمند انجام شده است ، تصریح کرد : با توجه به انجام پروازهای امسال توسط هواپیمایی کشورمان، به طور متوسط اقامت حجاج در عربستان 35 روز خواهد بود ضمن آنکه این زمان برای برخی کاروان‌ها بیش از این مدت خواهد بود و حجاج باید این زمان را فرصتی مغتنم دانسته و از ابعاد مختلف این حضور در جوار بیت الله الحرام بهره بیشتری گیرند.

رییس سازمان حج و زیارت ضمن تاکید بر سعه صدر و رعایت اخلاق نیکو درمدیران کاروانها و مجموعه ها گفت: باید با عشق و همت به وظایف خود عمل کنیم و بدانیم که همه خادمان و مدیران حلقه یک زنجیر محسوب می‌شوند و ارائه خدمات با کیفیت در روحیه زائر و بهره گیری بهتر از این سفر موثر خواهد بود.

وی با اشاره به شرایط جسمی و سلامت زائران و اوج گرمای هوا در موسم حج خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جسمی و سنی حجاج چنانکه متوسط سن زائران امسال 56 سال است برنامه ریزی‌های لازم در خصوص تغذیه، تدارکات و غیره در این سفر معنوی اندیشیده شده تا شرایط زیارت زائران در مراسم و اعمال حج تا حد امکان با ارائه خدمات مناسب و با کیفیت از سوی عوامل دست اندرکار اجرایی و کارگزاران تسهیل شود.

رییس سازمان حج و زیارت همچنین با بیان اینکه باید از ظرفیت خدمات درمانی کشور عربستان در ایام حج تمتع برای رفاه حال زائران بیشتر استفاده شود، افزود: با توجه به رفع اشکالات سنوات قبل و تفاهم انجام شده مقرر شد تا امسال تمهیداتی اندیشیده و نفرات رابط برای حضور در مراکز درمانی کشور به میزبان وزارت حج عربستان معرفی شوند.

رییس سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه هماهنگی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم در این خصوص هم انجام شده است، گفت: تمام تلاش و توان خود را به کار بسته‌ایم تا از تمامی ظرفیت‌های ممکن در کشور میزبان برای ارائه هرچه بهتر خدمات به زائران به خصوص در زمینه بهداشت و درمان بهره ببریم.