۰ نفر

اتاق اصناف ایران ابلاغ کرد؛

تشدید رعایت دستور العمل‌های بهداشتی در رستوران‌ها

۵ فروردین ۱۴۰۰، ۲۳:۰۷
کد خبر: 515835
تشدید رعایت دستور العمل‌های بهداشتی در رستوران‌ها

ابلاغیه اتاق اصناف ایران بر اساس نامه وزارت بهداشت و نیز کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی و اخطار به واحد‌های صنفی و مردم صادر شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، نظر به گزارشات واصله از سوی بازرسان اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف سراسر کشور و نیز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی، سفر‌های نوروزی منجر به کاهش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی (مانند رستوران‌ها، فست فودها، کبابی‌ها و کافی‌شاپ‌ها) در اقصی نقاط کشور و بالاخص شهر‌های مسافرپذیر شده است و در صورت ادامه روند کاهشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تغییر رنگ این شهر‌ها به نارنجی و قرمز قابل پیش‌بینی است.
رعایت تهویه هوای تنفسی و گردش هوا در اماکن صنفی، فاصله بین میز‌ها و صندلی‌ها و رعایت سقف تعداد مشتریان در رستوران‌ها و سالن‌های غذا خوری و فست فود‌ها به ازای هر چهار متر مربع یک مشتری در هر سالن و نیز رعایت محدودیت تعداد مشتریان در هر سالن متناسب با وضعیت شهر‌ها از ضروریات است.
بدیهی است در شرایط نارنجی و قرمز شهرها، علاوه بر افزایش آمار مرگ و و میر و اثرات سوء اجتماعی، به موجب آخرین ابلاغیه طرح «مدیریت هوشمند محدودیت‌های متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید-۱۹ در شهر‌های کشور» که در پنجاه و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مورخ ۲۰ دی ۹۹به تصویب رسید، در شهر‌های با وضع قرمز تنها مشاغل ضروری امکان فعالیت داشته واکثریت کسب و کار‌های صنفی تعطیل خواهند شد. ضمنا مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی نیز در شهر‌های قرمز فقط به صورت بیرون‌بر فعال خواهند بود.
همچنین واحد‌های صنفی متخلفی که در رعایت پروتکل‌های بهداشتی کوتاهی داشته باشند مشمول جریمه‌های سنگین و نیز پلمب خواهند شد؛ لذا از تمامی هم وطنان گرامی، مسافران، مشتریان، کارفرمایان و شاغلین در واحد‌های صنفی فعال در مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی و نیز سایر مشاغل انتظار می‌رود با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مانع از ایجاد موج جدید شیوع ویروس کرونا، افزایش آمار قربانیان و نیز زیان فعالان اقتصادی باشند.
مشارکت عمومی و افزایش سطح مسئولیت پذیری اجتماعی در افزایش بیش از ٩۵ درصدی رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مهمترین عامل حفظ همزمان سلامت و معیشت احاد جامعه خواهد بود.