۰ نفر

احمد مسجد جامعی؛

حقیقتی جالب درباره بهشت زهرا(س)

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۱۵
کد خبر: 438609
حقیقتی جالب درباره بهشت زهرا(س)

عضو شورای شهر تهران گفت:شهرداری مطالعات گورستان های دیگر پایتخت و وضعیت بهشت زهرا و طرح های آینده برای آن را در شورا ارائه دهد.

اقتصادآنلاین- فائزه مومنی ؛ احمد مسجد جامعی در جلسه علنی روز سه شنبه شورای شهر در تذکری با اشاره به 50 سالگی تأسیس بهشت زهرا گفت: بهشت زهرای کنونی برای 25 سال پیش بینی شده است و در حال حاضر 25 سال از ظرفیت پیش بینی شده آن گذشته است.

وی افزود: فضای سبز بهشت زهرا را سازمان پارک ها انجام داده و در حال حاضر بهشت زهرا یک سرمایه ملی است و نه یک گورستان شهری و محلی.

مسجد جامعی بیان کرد: در بهشت زهرا حرم امام، شهدای انقلاب و دفاع مقدس، شهدای دولت، شهدای مدافع حرم، هنرمندان، نام آوران و غیره خاکسپاری شدند. کتابی در این رابطه منتشر شده که در خصوص هزار چهره شاخص که در این گورستان خاکسپاری شده اند، آمده است. بنابراین در هیچ کجای دنیا گورستانی که چنین چهره های شاخصی در آن دفع باشند، وجود ندارد و باید بیش از گذشته به آن توجه کرد.

وی افزود: باید مطالعات گورستان های دیگر تهران پیگیری شود تا با مشکل مواجه نشویم.

عضو شورای شهر تهران گفت: شهرداری مطالعات گورستان های دیگر پایتخت و وضعیت بهشت زهرا و طرح های آینده برای آن را در شورا ارائه دهد.

محسن هاشمی نیز در رابطه با بهشت زهرا گفت: بهشت زهرا بزرگترین گورستان مشجع دنیا است که سه ایستگاه مترو دارد که باید از لحاظ فرهنگی نیز روی آن کار شود.

هاشمی اضافه کرد: در حال حاضر به گفته مدیرعامل سازمان بهشت زهرا، قبور یک، دو و سه بهشت زهرا خالی است.

بهشت زهرا(س) ظرفیت فعالیت در حوزه گردشگری را دارد

در ادامه حسن خلیل‌آبادی، رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران نیز نسبت به تاخیر ۴۵ دقیقه این جلسات تذکر داد و گفت: متاسفانه اغلب جلسات ما با تاخیر آغاز می‌شود که باید برای این مسئله ساز و کار جدی اندیشیده شود.

وی در ادامه با اشاره به پنجاهمین سالگرد تاسیس سازمان بهشت زهرا(س) اظهار کرد: این مکان همچون ابن بابویه و امامزاده عبدالله به یک آرامستان تاریخی تبدیل شده است که می‌تواند در حوزه گردشگری فعالیت کند.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر با تاکید بر اینکه شهرداری باید لایحه سازمان‌ گردشگری را هر چه سریعتر تهیه و به صحن ارائه کند، گفت: در تهران مراکز زیادی وجود دارد که باید تحت نظر یک سازمان برای پایتخت آورده داشته باشد و به خدمات شهرداری تهران بیافزاید.

 خلیل‌آبادی یکی از حوزه‌های گردشگری را گورگردی خواند و تصریح کرد: مشاهیر و بزرگانی که دفن هستند را از این طریق به علاقه‌مندان معرفی و کسب درآمد می‌کنند.

رئیس کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش خاطرنشان کرد؛ ما نیز می توانیم از این طریق به خدمات شهرداری تهران بیافزاییم و درآمد پایدار ایجاد کنیم.