۰ نفر

در تذکرات امروز اعضا به شهردار تهران مطرح شد؛

کم‌کاری شهرداری در تجهیز شهر به سیستم پایش بو/ انتقاد به عملیاتی نشدن برنامه پنج‌ساله سوم

۱۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶
کد خبر: 400236
کم‌کاری شهرداری در تجهیز شهر به سیستم پایش بو/ انتقاد به عملیاتی نشدن برنامه پنج‌ساله سوم

اعضای شورای شهر تهران درباره کم‌کاری شهرداری در تجهیز شهر به سیستم پایش بو، عملیاتی نشدن برنامه پنج ساله سوم و شرایط نامناسب تردد شهروندان در منطقه ۱۲به شهردار تهران تذکر دادند.

 اقتصاد آنلاین- فائزه مومنی؛ امروز در ابتدای صدو هشتاد و یکمین جلسه شورای شهر تهران،مجید فراهانی،عضو شورای شهر تهران ‍ نسبت به انجام تکالیف مقرر در برنامه سوم توسعه شهر تهران با دوره زمانی سه ماهه نخست سال اول برنامه واکنش نشان داد.

او طی تذکری که تقدیم هیات رئیسه شد، گفت: رعایت قانون و اجرای مصوبات شورا مهم ترین انتظار اعضاء شورا از شهردار محترم و مدیران شهرداری تهران است،تا با رعایت و اجرای دقیق و به موقع مصوبات شورا زمینه اداره هر چه بهتر شهر و شهرداری تهران فراهم گردد.

او افزود: بر همین اساس و به منظور تاکید بر اجرای دقیق و به موقع تکالیف قانونی به‌ عنوان نماینده مردم شریف تهران در اجرای بند 3 ماده 71 قانون شوراهای اسلامی کشور،درباره لزوم « انجام تکالیف مقرر  در برنامه سوم با دوره زمانی سه ماهه نخست سال اول برنامه » مشتمل بر موارد زیر تذکر می دهم.

فراهانی خاطر نشان شد: شهرداری تهران در چارچوب احکام برنامه سوم توسعه شهر تهران موظف بوده است بر اساس

  بند 1 ماده 9 ؛ تدوین «سند راهبردی توسعه منابع انسانی شهرداری» در سه ماه اول برنامه و ارائه به شورا جهت تصویب بند 8 ماده 12 مبنی بر تدوین ضوابط تشکیلاتی شامل دامنه شمول، تعاریف و اصطلاحات ساختاری، ضوابط ایجاد واحدهای سازمانی در مناطق، نواحی، سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری و ارائه به شورا جهت تصویب در سه ماهه اول برنامه و در بند 1 ماده 35؛ حداکثر ظرف مدت سه ماه از شروع برنامه تمهیدات لازم به نحوی فراهم گردد که کلیه واحدهای اجرائی شهرداری اعم از مناطق، سازمانها، شرکتها و مؤسسات وابسته منابع درآمدی خود را در حسابهای معرفی شده بانکی توسط اداره کل خزانه‌داری شهرداری که به تأیید شورا رسیده است واریز و برداشت نمایند.

او ادامه داد: طبق  بند 1 ماده 95 شهرداری باید جهت ایجاد دبیرخانه دائمی برنامه با استفاده از پست‌های موجود جهت پایش و ارزیابی مستمر برنامه و ارائه سازوکار، چارچوب ‌ها و نظام‌نامه پایش برنامه به شورا ظرف مدت 3 ماه از ابلاغ برنامه اقدام نماید.

عضو شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: متاسفانه علی رغم  اتمام  مهلت مقرر قانونی از خرداد 1398  به عنوان پایان مهلت قانونی اقدام تا کنون شاهد اجرای تکالیف یاد شده از سوی شهرداری تهران نبوده ایم که شایسته است اقدام لازم از سوی شهرداری در اسرع وقت صورت گیرد.

او در پایان تاکید کرد: امیدوارم با اقدام به موقع، موثر و اهتمام جناب آقای دکتر حناچی ،شهردار محترم تهران در اجرای تکالیف برنامه سوم توسعه شاهد تحقق تهران شهری برای همه به عنوان دستاورد اجرای احکام برنامه باشیم.

شهرداری منابع تجهیز مدیریت شهری به سیستم پایش بو را اختصاص دهد

همچنین سید آرش حسینی میلانی نیز در تذکری با عنوان پایش بوی نامطبوع گفت: با توجه به تکرار مسئله بوی نامطبوع در آذر ۹۸، همچنان شاهد عدم واکنش سریع برای پایش بو و شناسایی منشا آن هستیم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته مقرر شده بود تجهیزات لازم خریداری شود، اظهار داشت: با عنایت به نگرانی‌های به حق شهروندان به شهرداری تهران تذکر می‌دهم در اسرع وقت منابع لازم برای تجهیز مدیریت شهری به سیستم پایش بو اختصاص یافته و ساماندهی لازم جهت پایش سریع فراهم شود.

تذکر به توقف پروژه زیرگذر چهارراه گلوبندک/انتقاد  به شرایط نامناسب تردد شهروندان

زهرا صدراعظم نوری،دیگر عضو شورا نیز با اشاره به توقف پروژه زیرگذر چهارراه گلوبندک و ایجاد شرایط نامناسب تردد شهروندان در خیابان پانزده خرداد و چهارراه گلوبند،گفت:در بازدید دوره‌ای از خیابان پانزده خرداد به سمت خیابان خیام در محدوده شهرداری منطقه 12 شاهد شرایط نامناسب تردد شهروندان از این خیابان «مسیر شرق به غرب» و پیادهرو بودیم متاسفانه به دلیل توقف چند ساله پروژه زیرگذر چهارراه گلوبندک و باقی ماندن کارگاه عمرانی آن، نیمی از عرض پیادهرو مســـدود شده وافراد پیاده به سختی این مسیر را طی میکنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که وجود دست فروشان و سد معبرهایی که از سوی اینها و همچنین برخی مغازهداران، توامان در این پیادهرو ایجاد شده، تردد را بیش از پیش مشکل ساخته است.

نوری با بیان اینکه به دلیل تجاوز کارگاه عمرانی به بخشی از این خیابان و کم عرض کردن آن نیز، در مسیر انتهایی خیابان پانزده خرداد به سمت چهار راه گلوبندک ترافیک شدیدی ایجاد می‌شود،تاکید کرد: این در حالی است که محل توقف اتوبوسهای شهری نیز دقیقاً در همان نقطه است و وضعیت عبور و مرور را بسیار سخت و در عین حال خارج از چارچوب و نظم میکند.

او اضافه کرد: از این رو از معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و شهردار منطقه 12 میخواهم؛ نسبت به بررسی وضعیت پروژه زیرگذر گلوبندک که ظاهراً پیشرفت آن 60 درصد است اقدام و برنامه تکمیل و بهرهبرداری از آن را اعلام کنند. همچنین نسبت به سامان دهی وضعیت عبور و مرور عابرین و خودروها و در راســــتای جمعآوری و یا سامان دهی تجهیزات کارگاههای ساختمانی محدوده موصوف اقدام کند.

او در پایان گفت:همچنین شهرداری منطقه باید نسبت به پاکسازی معابر موصوف از مشاغل سیار و انتقال آنها به مکانی مناسب و رفع مزاحمت به سرعت اقدام کرده وگزارش لازم را به شورای اسلامی شهر منعکس کند.

آتشنشانهای جانباخته پلاسکو هم "شهید" نامیده شوند

زهرا نژادبهرام نیز در همین جلسه گفت: با توجه به پذیرش پیشنهاد شورای امنیت ملی نسبت به شهید شمردن جان باختگان اعتراضات آبان ۹۸ و جبران آسیبهای وارده از سوی مقام معظم رهبری،از بنیاد شهید درخواست می کنم همچنان که بارها درخواست شهید خواندن ۱۶ آتشنشان جانباخته در حادثه پلاسکو مطرح شده، این عزیزان هم در اسناد بنیاد شهید با عنوان "شهید" نامیده شوند.

نژادبهرام تاکید کرد که شهدای پلاسکو از جان خود مایه گذاشتند تا جان و مال مردم را حفظ کنند.

لذا از بنیاد شهید می خواهم با عنایت به رهنمودهای رهبری و ضرورت حمایت مادی و معنوی از خانواده ها و بازمانده های عزیزان آتشنشان، تعلق عنوان شهید زودتر انجام شود.