۰ نفر

خوردن غذای تند در طب سنتی خوب است؟

۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱:۰۲
کد خبر: 704646
خوردن غذای تند در طب سنتی خوب است؟

فرهنگ‌های بسیاری در سراسر جهان از ادویه‌ها و سس‌های تند برای مزه دادن به غذا استفاده می‌کنند. تمام فواید و آثار مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنها است.

خواص و فواید باورنکردنی خوردن غذای تند برای مردان و زنان

به گزارش اقتصاد آنلاین، کپسایسین ماده‌ای بی‌بو و بی‌مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید و در طب سنتی توصیه شده است. در اینجا به بررسی برخی خواص مواد غذایی تند پرداخته شده که شاید تابه حال از آنها اطلاعی نداشته‌اید.

کاهش وزن:

 کپسایسین موجود در فلفل عملکرد متابولیسم را سرعت بخشیده و به بدن کمک می‌کند تا کالری‌ها را سریع‌تر بسوزاند. این ترکیب شیمیایی با افزایش حرارت بدن نقش مهمی را در افزایش ضربان قلب ایفا می‌کند. علاوه برآن، تحقیقات نشان داده افرادی که غذاهای تند می‌خورند معمولاً مقدار کمتری غذا می‌خورند و مقدار وزنشان را بیشتر تحت کنترل دارند.

افزایش سلامت قلب: 

از نظر طب سنتی غذاهای تند به خاطر این‌که می‌توانند از لخته شدن خون در رگ‌ها پیشگیری کنند برای قلب مفیدند. علاوه بر آن ترکیب کپسایسین در برابر التهاب (یکی از عوامل خطرساز برای حملات قلبی شناخته شده) مؤثر است.

بهبود گردش خون: 

غذهای تند

در طب سنتی غذاهای تند سرعت گردش خون را افزایش داده و فشارخون را کاهش می‌دهند. فلفل‌های چیلی از آن جا که حاوی ویتامین آ و ث هستند باعث تقویت دیواره رگ‌های خونی نیز می‌شوند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان: 

از نظر طب سنتی مصرف منظم غذاهای تند، احتمال خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می‌دهد.

ترکیب کپسایسین رشد سلول‌های سرطانی را کند کرده و در بسیاری موارد، بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم اطراف، باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی می‌شود.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش: 

غذاهای تند با افزایش جریان خون در معده و نیز افزایش لایه موکوس باعث تقویت سیستم گوارشی می‌شوند. همچنین کپسایسین در نابودی باکتری اچ پیلوری (نوعی باکتری که باعث زخم معده می‌شود) مؤثر است.

پیشگیری از آنفلوآنزا: 

کپسایسین با افزایش تعریق بدن، نشانه‌های آزار دهنده آنفلوآنزا را از بین می‌برد.از نظر طب سنتی غذاهای تند، گرفتگی بینی را رفع کرده و سینوزیت و دیگر علائم آنفلوآنزا را کاهش می‌دهند.

بهبود کیفیت خواب: 

محققان طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف می‌کنند، راحت‌تر به خواب رفته و زودتر و سرحال تر، از خواب بیدار می‌شوند.

کاهش استرس و افسردگی:

 فلفل‌های قرمز، سطح هورمون اندورفین و سرتونین را افزایش داده و باعث حذف درد می‌شوند و به این ترتیب فرد احساس راحتی می‌کند. این هورمون‌ها ضد استرس و افسردگی هستند.

بهبود تنفس: غذاهای تند، مانند یک اکسپکتورانت عمل کرده و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به آسم، برونشیت های مزمن، سینوزیت و دیگر بیماری‌های تنفسی هستند توصیه می‌شود.