۰ نفر

تسکین درد مفاصل با این مواد غذایی

۴ تیر ۱۳۹۸، ۵:۰۵
کد خبر: 362231
تسکین درد مفاصل با این مواد غذایی

کلم‌بروکلی حاوی سولفورفان است که به کاهش درد در مفصل کمک می‌کند.درد مفاصل ممکن است به‌علت آسیب‌های ورزشی باشد یا به‌طور معمول ممکن است مربوط به آرتریت باشد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آرمان، اگر از درد استخوان یا درد مفاصل رنج می‌برید، می‌دانید که می‌تواند در زندگی روزمره آزاردهنده باشد. اگر چه رژیم دقیق برای درمان آن اثبات نشده است، مطالعات نشان داده‌اند که غذاها و ادویه‌جات خاص می‌تواند به بیماران کمک کند و مانند داروهای طبیعی کار کنند.در ادامه به شما تعدادی مواد غذایی معرفی می‌کنیم که می‌تواند درد و التهاب را تسکین دهد، استخوان‌ها را تقویت می‌کند، و به‌طور کلی زندگی روزمره را بهبود بخشد.

انگور

انگور جدا از نظر عطر و طعم آن، دارای یک ترکیب گیاهی که پروانتوسیانیدین نامیده می‌شود، التهاب و درد مفاصل را کاهش می‌دهد.

مرکبات

بدن ما برای تقویت سیستم ایمنی به ویتامین c نیاز دارد. پرتقال، گریپ‌فروت و دیگر میوه‌های مرکبات دارای ویتامین C بالا هستند که به جلوگیری از آرتریت التهابی و درد مفصلی کمک می‌کند.

گیلاس

گیلاس و آلبالو نتایج خوبی در افراد مبتلا به آرتروز دارد. مطالعه‌ای در زنان مبتلا به این بیماری نشان داد که پس از مصرف 3 هفته، آب گیلاس، نشانه‌های التهاب کاهش یافته و بخشی از درد آنها نیز از بین می‌رود.

اسفناج

اسفناج دارای آنتی‌اکسیدان زیادی است. یکی از ترکیبات آن، کامپرلو است که اثبات شده است که التهاب، درد و کاهش پیشرفت آرتروز را کاهش می‌دهد.

بروکلی

کلم‌بروکلی حاوی سولفورفان است که به کاهش درد در مفصل کمک می‌کند و باعث کاهش علائم آرتریت روماتوئید می‌شود.

سویا

سویا برای درد مفاصل سودمند بوده و دارای چربی کم و غنی پروتئین و فیبر است و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 که به درد مفاصل التهابی کمک می‌کند.

لوبیای قرمز

لوبیای قرمز نیز غنی از فیبر است. آنها همچنین دارای پروتئین، اسیدفولیک، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند که همه آنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

زعفران یا زردچوبه

زعفران وزردچوبه به‌عنوان عوامل ضدالتهابی عمل می‌کنند و به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کنند. مطالعات نشان داده‌اند که کورکومین که یکی از ترکیبات اصلی زعفران است دارای خواص ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدان و ضدانعقادی است و در افراد مبتلا به درد مفاصل موثر است.

زنجبیل

مطالعه نشان می‌دهد که زنجبیل در افراد مبتلا به درد شدید مفصل زانو مفید است که 63 درصد از بیماران پس از استفاده از آن به مدت طولانی از درد خلاص می‌شوند.

سیر

سیر اثرات معجزه‌آسایی دارد. براساس مطالعات انجام شده ، علاوه بر کاهش فشارخون و کمک به بیماری قلبی، سیر دارای خواص ضدالتهابی قوی است و خطر ابتلا به استئوآرتریت و علائم دردناک آن را کاهش می‌دهد.

چای سبز

چای‌سبز عمدتا به‌خاطر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و افزایش سوخت و ساز بدن شناخته شده است. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به‌نام پلی‌فنول است که ضدالتهاب است و به کاهش درد کمک می‌کند. مطالعه دیگری نشان داده است که چای سبز آسیب مفصلی در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید را متوقف می‌کند.

ماهی و روغن ماهی

انواع ماهی‌های چرب مانند ماهی سالمون، ماهی تن و ماهی قزل‌آلا و روغن ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای مبارزه با التهاب اثبات شده‌اند و بلافاصله درد مفاصل را کاهش می‌دهند. مقدار بالایی از ویتامین D نیز در کاهش علائم آرتریت و بیماری‌های مشابه کمک می‌کند.

محصولات لبنی کم‌چرب

محصولاتی مانند ماست، شیر و پنیر غنی از کلسیم و ویتامین D هستند که هر دو برای تقویت استخوان‌ها و تقویت سیستم ایمنی مفید هستند. آنها علاوه بر رژیم غذایی متعادل و همچنین کمک به کاهش درد از پوکی‌استخوان و استئوآرتریت کمک می‌کنند.

گردو، پسته و بادام

همه آجیل‌ها مغذی هستند، اما گردو، پسته‌ها و بادام حاوی مقادیر بسیار بالایی از کلسیم، منیزیم، ویتامین E، پروتئین و آلفا لینولنیک است که باعث افزایش سیستم‌ایمنی بدن می‌شود. به‌طور خاص، اسیدهای چرب امگا 3 در گردو بالا است که به کاهش آرتروز و درد آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

 

در اوج شیوع بیماری‌های قلبی هستیم

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به روند افزایشی سکته‌های قلبی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کشور در اوج شیوع و بروز بیماری‌های قلبی قرار دارد.دکتر سیدهاشم سزاوار، سن شیوع سکته‌های قلبی در کشور را ۴۰ تا ۵۰ سالگی اعلام کرد و افزود: سکته‌های قلبی در ایران در سنین ۳۵ تا ۴۵ سال فراوان دیده می‌شود و حتی گه‌گاه این بیماری در سنین ۳۰ تا ۳۵ سالگی هم قابل مشاهده است.وی ادامه داد: برخی از کشورها با اصلاح رفتارها و عادات مردم خود توانستند سن ابتلا به سکته‌قلبی را بین ۱۰ تا ۱۵ سال افزایش دهند، به‌عنوان مثال سن ابتلا به سکته‌های قلبی در ژاپن و نروژ با کشور ما یکسان نبوده و این کشورها با کنترل عوامل خطر مانند کنترل دخانیات، افزایش فعالیت فیزیکی، پرهیز غذایی، کنترل استرس و کاهش نمک توانستند، سن ابتلا به این بیماری را ۱۰ تا ۱۵ سال به تعویق بیندازند.متخصص بیماری‌های قلب‌وعروق با طرح این سوال که چرا شیوع و بروز سکته‌های قلبی در کشور ما بالا است، اظهارداشت: شیوه زندگی غلط عامل مهمی برای افزایش بروز این بیماری است که باید آن را اصلاح کنیم.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: هرچند بروز سکته‌های قلبی در مردان زودتر رخ می‌دهد، اما سکته قلبی در زنان کشنده‌تر است، قبل از یائسگی زنان، سن ابتلا به سکته‌های قلبی ۱۰ سال بالاتر است، به این معنی که به‌طور متوسط زنان ۱۰ سال دیر دچار سکته قلبی می‌شوند اما بعد از یائسگی، بروز این بیماران در بین زنان و مردان نزدیک به‌هم شده و تقریبا یکسان می‌شود.وی ادامه داد: در سال‌های آینده با پدیده جدیدی به نام شیوع گسترده نارسایی قلبی مواجه می‌شویم به‌عبارتی در سال‌های آینده با شیوع گسترده‌تر بیماری‌های قلبی روبه‌رو خواهیم شد.سزاوار افزود: بیماران قلبی در سال‌های گذشته عمر کوتاه‌تری داشتند، اما الان با درمان‌های دارویی و غیردارویی مناسب‌تر، افراد مبتلا به سکته قلبی عمر طولانی‌تری خواهند داشت و این موضوع سبب می‌شود تا تعداد افراد مبتلا به نارسایی‌های قلبی در سال‌های آینده در کشور افزایش یابد.