۰ نفر

هزینه عمل جراحی صرع

۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۵۴
کد خبر: 332006
هزینه عمل جراحی صرع

اکثریت افراد مبتلا به صرع، با مصرف دارو می توانند بیماری خود را کنترل کنند. اما، درصدی از این بیماران می بایست تحت عمل جراحی قرار بگیرند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، بیماری صرع به عنوان یکی از معدود بیماری‌های وابسته به دارو است. بطوریکه اگر دارو‌های این بیماران هر لحظه در دسترس آن‌ها قرار نداشته باشد، سلامت آن‌ها تهدید می‌شود. از همین رو، بیماران مبتلا به صرع، وابستگی شدیدی به دارو‌های مصرفی دارند. در همین حال، درصدی از این بیماران که بیماری آن‌ها با دارو کنترل نمی‌شود، لاجرم کاندیدای جراحی می‌شوند.

پرویز بهرامی فوق تخصص صرع و نوار مغز به انجام ۱۰۰ جراحی بر روی بیماران مبتلا به صرع در بیمارستان خاتم الانبیاء اشاره کرد و گفت: نتایج جراحی بر روی این تعداد از بیماران، خوب بوده است.

وی در ارتباط با نحوه کنترل بیماری این افراد بعد از عمل جراحی، اظهارداشت: این دسته از بیماران به طور معمول یک سال بعد از جراحی تحت درمانی دارویی قرار می‌گیرند تا روند بیماری آن‌ها کنترل شود.

بهرامی با عنوان این مطلب که بیماری ۷۰ درصد مبتلایان به صرع با دارو کنترل می‌شود، افزود: از ۳۰ درصد افراد مبتلا به صرع که بیماری آن‌ها با دارو کنترل نمی‌شود، ۶۰ درصد به صرع به جراحی پاسخ می‌دهند.

این فوق تخصص صرع و نوار مغز، با اشاره به شیوع رو به افزایش صرع در دنیا، گفت: این روند در کشور‌های در حال توسعه از شدت بیشتری برخوردار است.

وی با اشاره به مواردی که می‌تواند منجر به صرع شود، افزود: تب و تشنج در کودکان، عفونت ها، ضربه‌های مغزی، تومور‌های مغزی و...، از علل بروز صرع تلقی می‌شوند. هرچند در حال حاضر، مسئله ژنتیک نیز مطرح است.

بهرامی به دارو‌های مورد نیاز بیماران مبتلا به صرع اشاره کرد و گفت: یک سری از دارو‌های قدیمی که تحت پوشش بیمه نیز هستند، در دسترس بیماران قرار دارد. اما، تهیه دارو‌های جدید که به بازار دارویی وارد شده اند، با مشکلاتی همراه است. به ویژه اینکه دارو‌های جدید تحت پوشش بیمه نیست و از همین رو، بیماران برای تهیه آن‌ها با مشکل مواجه هستند.

این فوق تخصص صرع و نوار مغز، در ارتباط با هزینه جراحی این دسته از بیماران، اظهارداشت: هزینه جراحی بیماران مبتلا به صرع در بخش خصوصی، ۵۰ میلیون تومان برآورد می‌شود که بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان آن برای کار‌های تشخیصی قبل از جراحی و ۳۰ میلیون نیز هزینه جراحی است.

وی ادامه داد: البته هزینه جراحی صرع در بخش دولتی و به دنبال اجرای طرح تحول سلامت، خیلی پایین است. بهرامی تاکید کرد: هرچند پرداخت این هزینه در کشور ما برای اکثر بیماران مقدور نیست، اما به نسبت سایر کشورها، این هزینه خیلی پایین است.