۰ نفر

راه‌هایی برای کاهش علائم افسردگی

۹ خرداد ۱۳۹۸، ۷:۲۰
کد خبر: 356610
راه‌هایی برای کاهش علائم افسردگی

افسردگی می تواند ناتوان‌کننده باشد و بسیار فراتر از یک حس نارضایتی عمل کند. معمولا، همیشه دلیلی برای ناراحتی مانند بدست نیاوردن کار مورد علاقه وجود دارد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آرمان،  افسردگی یک احساس فراگیر است. تقریبا مانند این است که در یک تونل سیاه و بدون هیچ‌نوری باشید. هرگز ایده خوبی نیست که به کسی که افسردگی دارد بگوییم خودت را جمع کن و وارد اجتماع بشو. متاسفانه، غلبه بر افسردگی ساده نیست، اما راههای سریعی برای کاهش علائم افسردگی وجود دارد.

ذهن افسرده؛ تمایل دارد تا همه چیز را اشتباه ببیند و نگرانی‌های بی‌فایده ای در مورد تمامی احتمالات منفی که ممکن است در آینده اتفاق بیفتد داشته باشد. این چرخه تفکر منفی بدبختی فرد را تقویت می کند و در مدیریت غلبه بر افسردگی اصلا مفید نیست. تمرکز حواس شامل تمرکز بر زمان حال است و یک مهارت است که نیاز به تمرین دارد. اکثر مواقع، ذهن ما مملو از افکار متفاوت است و تمرکز کردن بر زمان حال برای ذهن ما غیرطبیعی به‌نظر می رسد.

افراد افسرده تمایل دارند که دنیا را به دید منفی ببینند. وقتی کارها اشتباه پیش می رود خودشان را سرزنش می کنند و وقتی که کارها طبق میلشان بود آنرا به پای بخت و اقبالشان می نویسند. افسردگی به شک دامن می‌زند و احساس بی‌ارزشی را تقویت می کند. گفته‌های منفی درونی‌تان را مدام پیگیری کنید و به خودتان یادآوری کنید که این طرز فکر یک فرد افسرده است، نه فردی با عملکرد سالم. وقتی که احساس خوبی ندارید افکارتان را جدی نگیرید. این افکار را بشناسید و درک کنید اما آنها را باور نکنید.

قبول کنید که حالت ذهنی‌تان بطور کامل متعادل نیست. در حین افسردگی، منفی نگری ما نسبت به همه چیز افزایش می یابد و یافتن تعادل سخت تر می شود. به خودتان یادآوری کنید که روی کانال منفی تنظیم شده‌اید و به افکارتان گوش ندهید. وقتی افسرده هستید همه چیز را تحریف می کنید. زمانی که جهان تاریک و دلگیر به‌نظر می رسد این ایده به تنهایی می تواند کمی آسایش فراهم کند. این ایده که اینها برای ابد باقی نمی ماند. به خودتان یادآوری کنید که تغییر بوجود می آید و همیشه اینگونه احساس‌تان باقی نخواهد ماند. خوب غذا بخورید و به‌اندازه کافی استراحت بکنید. و به خودتان بگویید و این نیز می گذرد.

شناخت درمانی می تواند در مقابله با افسردگی بسیار مفید باشد و بر طبق این اصل است که شیوه متفاوت اندیشیدن می‌تواند بر مشکلات سلامتی خاصی غلبه کند، مشکلاتی مثل افسردگی. مشاوره کمک می کند تا الگوهای فکری‌تان را بشناسید و درک کنید و ایده‌های غلط و یا مضر و افکاری که می تواند افسردگی را برانگیزد و یا آن‌را بدتر کند شناسایی کنید. هدف از اینکار تغییر شیوه تفکرتان برای پرهیز از این ایده‌های مخرب و همچنین کمک به تغییر واقعی تر و مفید تر الگوهای فکری‌تان است.

خواب و خلق و خو با هم ارتباط نزدیکی دارند. خواب ناکافی می تواند میزان استرس‌تان را افزایش بدهد، در حالی که خواب سالم می تواند همه اینها را تقویت کند. مطالعات ثابت کرده است که اختلال در خواب حتی بصورت جزئی می تواند اثرات مهمی برروی خلق و خوی فرد داشته باشد. اطمینان از داشتن خواب کافی می‌تواند در نهایت به بهبود خلق و خوی‌تان منجر شود. کیفیت خوابتان بصورت مستقیم برروی کیفیت زندگی‌تان در بیداری تاثیر می گذارد، از جمله وضوح فکری، بهره وری، خلاقیت، انرژی و حتی وزن‌تان. هیچ‌کار دیگری به این حد نمی تواند برایتان مزایا داشته باشد که تلاش کنید و هدفتان این باشد که روزانه بین 5/7 الی ۹ ساعت خواب شبانه سالم داشته باشید.

وقتی که در دلمان کینه نگاه می داریم، خودمان کسی هستیم که در نهایت احساس عصبانیت می کنیم. کسی که ما بخاطرش عصبانی هستیم به‌احتمال زیاد مشغول کسب و کار خودش است و نسبت به احساسات ما بی‌اعتناست. اینکار باعث می شود شما در غم گذشته‌تان گیر کنید، اجازه ندهید تا این غم و اندوه ادامه پیدا کند. اینکار فقط برروی شما تاثیر منفی می گذارد نه آنها. راهی بیابید تا آنها را ببخشید. این‌کار ارزش وقتی که می گذارید را دارد. اینکار احساسات‌تان را تغییر می دهد و خلق و خوی‌تان را بهتر می کند، و به شما کمک می کند تا بر افسردگی غلبه کنید.

ورزش مداوم دارای منفعت‌های فراوانی برای غلبه بر افسردگی است. ورزش باعث آزاد شدن اندورفین می شود که سیستم ایمنی طبیعی بدنتان را تقویت می کند و خلق و خوی‌تان را بهتر می کند. علاوه بر بهتر کردن خلق و خوی‌تان، ورزش منظم مزایای سلامتی دیگر مانند کاهش فشار خون، محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، سرطان و افزایش اعتماد به نفس را دارد. کارشناسان نیم ساعت تا یک ساعت ورزش متوسط را توصیه می کنند، مانند پیاده روی سریع حداقل سه تا چهار بار در هفته.