۰ نفر

رییس اتاق بازرگانی تاکید کرد

شافعی: حذف سایه سنگین اقتصاد غیرمولد از اقتصاد‌ایران ضروریست

۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۴۶
کد خبر: 186796
شافعی: حذف سایه سنگین اقتصاد غیرمولد از اقتصاد‌ایران ضروریست

رئیس اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: اکنون برای پیشرفت اقتصادی نباید فقط اقدامات گذشته را تکرار کنیم بلکه باید سایه سنگین اقتصاد بخش غیر مولد را از بخش مولد اقتصاد برداریم.

غلامحسین شافعی امروز (یکشنبه) در اولین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: امیدوار هستیم اقتصاد کشور در سال جدید متفاوت از گذشته حرکت کنند و بخش خصوصی بتواند در کنار های حاکمیتی موثر باشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۶ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال ادامه داد: این تاکید حاکی از آن است که موضوع اقتصاد اولویت اصلی کشور است و تاکید بر تولید نشان دهنده این است که تحول اساسی در اقتصاد با تولید و شیوه خاصی تولید ارتباط دارد.

رئیس اتاق بازرگانی افزود: سخنان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۶ باید به یک گفتمان ملی تبدیل شود. امیدوارم هستیم این بار همه به صورت اصولی با مفهوم واقعی شعار سال برخورد کنند و این موضوع محو منفعت ملی قرار بکیرد.

وی عنوان کرد: نباید تنها راهکار توسعه رشد قرار گیرد، چرا که روشن است رشد بی کیفیت و بی برنامه ‌نمی تواند امید بخش باشد و برای توسعه پایدار مفید نیست.

شافعی ادامه داد: در شرایط فعلی نباید نقطه حرکت ما تکرار فعالیت‌های گذشته باشد امروز سایه سنگین بخش‌های نامولد باید از روی بخش های مولد اقتصاد برداشته شود، چرا که در این صورت است که امکان رشد پایدار وجود دارد.

وی افزود: مشکل اصلی اقتصاد کشور این است که ابزارهای اقتصادی تبدیل به هدف شده اند در حالی که این ابزارها برای توسعه ضروری است و ما به جای آنکه به تعریف اهداف به پردازیم و برنامه ها را متناسب با اهداف انتخاب کنیم به طور مداوم با این ابزارها بازی می کنیم.

شافعی اضافه کرد: بخش غیردولتی اقتصاد ایران برای ایفای نقش پررنگ تر باید ویژگی های توسعه و رقابت پذیری و رقابت پذیری پیدا کنند و برای رسیدن به این هدف نیازمند ائتلاف سازی بهینه دولت و بخش خصوصی هستیم. لازمه تقویت اعتماد بین دولت و بخش خصوصی وجود بخش غیردولتی مولد است که از شفافیت و قانون مداری برخوردار باشد در این صورت است که نااطمینانی های موجود کاهش می یابد و در نهایت شراکت جدیدی بین دولت و فعالان اقتصادی شکل می گیرد.