۰ نفر

صادرات ۴۵ هزارتن گوشت مرغ در هشت ماه امسال

۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۴۸
کد خبر: 172143
صادرات ۴۵ هزارتن گوشت مرغ در هشت ماه امسال

رئیس اتحادیه صنفی مرغداران گوشتی کشور گفت: هشت ماهه امسال صادرات مرغ به رقم 45 هزار تن رسید که با تدابیر اتخاذ شده، انتظار می رود تا پایان 95 این رقم ارتقا یابد.

عظیم حجت، درباره وضعیت صادرات توضیح داد : صدور گوشت مرغ و تخم مرغ به کشورهای عراق و افغانستان از آذر ماه متوقف شده بود که با اعلام شرایط مطلوب برای صادرات، این امر توسط سازمان بهداشت جهانی دام ، صدور آن تداوم خواهد داشت.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، کشورهایی که با پدیده بیماری آنفلونزای فوق حاد پرندگان روبرو می شوند، پس از اعمال معدوم سازی و قرنطینه، سازمان دامپزشکی هر کشوری وجود شرایط مطلوب به سازمان بهداشت جهانی دام را اعلام می کند، تا رویه مبادلات گوشت مرغ فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان می دهد از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه ماهیانه به طور متوسط هشت هزارتن صادرات گوشت مرغ به عراق و افغانستان انجام شد.

به گفته حجت سال گذشته بین 80 تا 100 هزار تن گوشت مرغ به کشورهای هدف صادر شده بود .

** افزایش جوجه ریزی

این مقام مسئول گفت : طبق برنامه ریزی ها در اواخر امسال، مانند سالهای گذشته با افزایش جوجه ریزی، تمامی این جوجه ها در داخل واحد های مرغداران گوشتی به مرغ تبدیل خواهد شد.

وی افزود: تلاش لازم برای ثبات قیمت جوجه صورت می گیرد و در صورتی که قیمت جوجه افزایش پیدا کند، مرغداران ناچار می شوند برای تامین نقدینگی خود در زمینه تامین جوجه یک روزه با قیمت های بالا، مرغ را در واحد های نگهدارنده با سایز و وزن بزرگتر به بازار عرضه کنند تا بتوانند وجه نقدینگی لازم را تامین کنند.

هر قطعه جوجه یک روزه در هفته گذشته با قیمت بین 22 تا 24 هزارریال عرضه شد که با هماهنگی انجمن های جوجه یک روزه و اتحادیه مرغداران گوشتی و همچنین عرضه جوجه یک روزه در بورس کالا، مقرر شد، قیمت این محصول روند کاهشی پیدا کند.

طبق آمارها امروز - یکشنبه قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده بین 42 تا 44 هزارریال، کشتارگاه 61 هزارریال، واحدهای صنفی عمده 62 هزارو 500 ریال و واحدهای صنفی خرده فروشی 69 هزار ریال است که قیمت مرغ در خرده فروشی های سطح شهر ممکن است، اندکی تفاوت داشته باشد.

سالیانه بیش از دو میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ در 20 هزار واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در سطح کشور تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

شرکت پشتیبانی امور دام سالیانه بخشی از مرغ تولیدی را به منظور تنظیم بازار خریداری و ذخیره سازی می کند تا در صورت نیاز برای تنظیم بازار به مصرف کنندگان عرضه کند.