۰ نفر

معاون وزیر ارتباطات:

نقش ژئوپلیتیک ایران بر جذابیت آن برای ترانزیت ارتباطات می افزاید

۱۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۱:۳۹
کد خبر: 161975
نقش ژئوپلیتیک ایران بر جذابیت آن برای ترانزیت ارتباطات می افزاید

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار همتای روسی خود، مزیت های ژئوپلیتیکی کشور ما برای تبدیل شدن به مسیر ترانزیت را کیفیت بالاتر به دلیل کاهش زمان تاخیر، ارزانی و کاهش زمان رفع خرابی دانست و گفت: این مزایا بر جذابیت مسیر ترانزیت ارتباطات از ایران می افزاید.

به گزارش تارنمای شرکت ارتباطات زیرساخت، «محمدجواد آذری جهرمی» در این دیدار در تهران، افزایش همکاری ها در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات را خواستار شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، وی ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر مقدمات عملیاتی شدن تفاهم های صورت گرفته در دیدارهای مقام های دو کشور فراهم شود.

آذری جهرمی با اشاره به پروژه مشترک EPEG خواستار همکاری بیشتر اعضای این کنسرسیوم شد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی برای برقراری ارتباط بخش های ذیربط در ایران با شرکت های روسی برای مذاکره درباره زمینه های همکاری خبر داد و گفت: صرف نظر از پروژه هایی که قابلیت اجرا توسط بخش خصوصی دارند، برخی پروژه ها تاثیر ملی دارند و باید از دیدگاه ملی به آنها پرداخته شود.

در این دیدار، معاون وزیر مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه مهمترین هدف از دومین سفر خود به تهران را پیگیری عملیاتی سازی توافق های انجام شده در چارچوب فعالیت های دوجانبه اعلام کرد. 

«اسماعیل اُف» با اشاره به ترکیب هیات همراه متشکل از دست اندرکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات بخش خصوصی و دولتی روسیه ابراز امیدواری کرد با توجه به توانمندی های شرکت های روسی و سابقه همکاری های ایران و روسیه در زمینه های مختلف، همکاری های دو جانبه در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات بیش از پیش گسترش یابد.

در ادامه مراسم، اعضای هیات روسی به معرفی توانمندی ها و خدمات شرکت های روسی در زمینه های مختلف مانند راه های مربوط به مدیریت شبکه، مدیریت طیف فرکانس، تولید محتوای اینترنت، ایجاد اپراتورهای مجازی تلفن همراه، سیستم های مکانیابی و استفاده از این سیستم ها در زمینه های مختلف مانند حمل و نقل پرداختند.

معاون وزیر مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه در صدر یک هیات بلندپایه متشکل از 26 نفر از دست اندرکاران فناوری اطلاعات و ارتباطات بخش خصوصی و دولتی روسیه به تهران سفر کرده است.

در دوره 94- 1392 ارزش صادرات جمهوری اسلامی به روسیه به ترتیب 317، 295 و 173 میلیون دلار ثبت شد و در برابر به ترتیب 689، 639 و 517 میلیون دلار واردات صورت گرفت.

میزان صادرات کشور ما در سال 1392 به روسیه کاهش 37 درصدی را نسبت به سال 1391 داشت؛ سال 1393 نسبت به 1392 افت هفت درصدی و در سال 1394 نسبت به 1393 کاهش 41 درصدی را نشان می دهد که بالاترین میزان افت است.

تراز تجاری دو کشور نیز در این دوره به ترتیب 372، 344 و 344 میلیون دلار منفی است.

«لوان جاگاریان» سفیر روسیه در تهران به تازگی در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: هدف تعریف شده برای دسترسی به رقم چهار میلیارد دلار مبادلات تجاری بین تهران و مسکو در سال 2017 میلادی دور از دسترسی نیست و می توان آن را تحقق بخشید.

غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز همکاری بیشتر این اتاق با سفارت روسیه را برای تدوین راهبرد تجاری ضروری دانست و گفت: پیش بینی شده با هدف تسهیل ارتباط فعالان اقتصادی استان‌های دو کشور با توانمندی های مکمل، دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی در استان‌های روسیه افتتاح شود.