۰ نفر

تدوین استراتژی توانگری مالی در بیمه‌ها

۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴
کد خبر: 173266
تدوین استراتژی توانگری مالی در بیمه‌ها

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر لزوم تدوین استراتژی توانگری مالی در بیمه‌ها گفت: برای بهبود شاخص توانگری، ساده‌ترین راه افزایش سرمایه است.

حسین قضاوی طی سخنانی در جلسه معارفه "منصور رحیمی باغ ابریشمی" عضو جدید هیات مدیره بیمه ایران با اشاره به حادثه تاسف بار ساختمان پلاسکو اظهارداشت: بیمه‌ها باید به مدیریت پیشگیرانه ریسک، توجه بیشتری کنند تا از دامنه خطرات کاسته شده و دیگر شاهد اینگونه حوادث دلخراش نباشیم.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایبِنا،معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: بنا به مسئولیتی که بیمه‌گران دارند، انسجام فکری همکاران بیمه‌ای لازم است و آنها همواره باید در پی راهکاری باشند تا نقش خود را در جهت توسعه بیمه و اقتصاد کشور بهتر ایفا کنند.

قضاوی گفت: شاخص توانگری مالی به صورت یکسان محاسبه می‌شود و چنانچه قرار باشد تغییری در نحوه محاسبه حاصل شود، هر چند سال یکبار این اتفاق برای همگان صورت می‌گیرد؛ این شاخص گویای آن است که یک شرکت بیمه برای ایفای تعهداتش چقدر سرمایه لازم دارد و آیا سرمایه موجود که حاصل تفاضل دارایی‌ها از بدهی ها است، می تواند کافی باشد یا خیر؟

وی افزود: بیمه ایران اگرچه دولتی است اما باید در شناخت ریسک های نو و جدید پیشتاز باشد و برای اینکه همواره پایدار بماند باید سودآوری را نیز مدنظر قرار دهد، نه اینکه خود را متکی به بودجه دولت بداند. بیمه ایران باید درآمد داشته باشد تا بتواند سرمایه گذاری های لازم را برای ایفای نقش خود، به انجام برساند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد گفت: برای بهبود شاخص توانگری، ساده‌ترین راه افزایش سرمایه است؛ اما هر بنگاهی باید قاعدتا سهامداران را متقاعد کند که اگر افزایش سرمایه دادند، سرمایه جدید هم در پرتو تحمیل و ازدیاد زیان های انباشته، از میان نخواهد رفت.

قضاوی یادآور شد: باید بتوان این قناعت ذهنی را فراهم کرد که شرکت بیمه به لحاظ ساختار مالی و مدیریتی، در وضعیت پایدار قرار دارد و می تواند در گذر زمان پویا بماند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد گفت: باید استراتژی روشنی برای بهبود توانگری مالی داشت و الزاما نیازی به اصرار برای حفظ سهم بازار وجود ندارد؛ در این چارچوب خوب است بیمه ایران یک برنامه مدون کسب و کار داشته باشد و به بیمه مرکزی هم این پیشنهاد را بدهد.

وی اظهارداشت: حادثه پلاسکو نمونه بارزی است از اینکه اگر بیمه گران هم به نوبه خود به استانداردهای فنی ساختمان و اموال تحت شمول بیمه توجه می‌کردند و حتی به عنوان مشاور در جهت رفع آسیب پذیری‌های ساختمان در قبال حادثه آتش سوزی نقش فعال‌تری ایفا می‌کردند، این امکان وجود داشت که از بروز این حادثه و تحمل خسارت بیمه گران جلوگیری شود.

قضاوی یادآور شد: البته این هم جای تحسین دارد که شرکت سهامی بیمه ایران و سایر شرکت های بیمه ای اعلام آمادگی و سعی کردند هرچه سریع تر پاسخگوی تعهدات خود در قبال حادثه پلاسکو باشند.

معاون وزیر اقتصاد در خاتمه ضمن معرفی "منصور علی رحیمی باغ ابریشمی" به عنوان عضو جدید هیات مدیره بیمه ایران گفت: وی هم در بیمه مرکزی و هم در صندوق توسعه ملی و هم در معاونت بانکی، از کارشناسان و صاحب نظران موثر بوده و حضورشان در بیمه ایران می تواند به هم افزایی این مهارت ها بیانجامد.