۰ نفر

ظهور پدیده کارمزد خواهی در صنعت پرداخت

۲۳ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۶
کد خبر: 170279
ظهور پدیده کارمزد خواهی در صنعت پرداخت

مدیر عامل شرکت شاپرک گفت: پدیده به عنوان کارمزد خواهی به دلیل رقابت ناسالم در چند سال گذشته در حوزه پرداخت شکل گرفته است که سرویس گیرنده به جای پرداخت هزینه از ارائه دهنده سرویس انتظار دارد که این هزینه را پرداخت کند.

محسن قادری افزود: کارمزد خواهی از ارائه دهنده سرویس در هیچ کجای دنیا رواج ندارد از این رو صنعت بانکداری و پرداخت کشور نیز به تناسب دنیا باید در مسیر اخذ کارمزد از پذیرنده نهایی حرکت کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایبِنا، وی تصریح کرد: بانکداری الکترونیکی به شکل امروزی در ۱۸ سال پیش در کشور عملیاتی شده است به طور طبیعی باید در تطابق با استانداردهای روز دنیا حرکت کند.

قادری ادامه داد: نظام پرداخت در کشور از لحاظ سرویس دهی به جایگاه مطلوبی رسیده است و در حال حاضر با استقبال مردم از خدمات بانکداری الکترونیک استفاده از پول نقد بسیار کاهش یافته است.

وی اذعان داشت: نسبت تراکنش های شاپرک به نقدینگی کمتر ازسه درصد است که نشانگر اعتماد مردم به سرویس های بانکداری الکترونیک است.

مدیر عامل شاپرک یادآور شد: کشور با حرکت در مسیر صنعت پرداخت بین الملل و تطابق با استانداردهای بین المللی به طور قطع به جایگاه خود می رسد از این رو باید اقدامات موثر در این بخش در دستور کار قرار گیرد.

قادری با اشاره به تغییرات روز افزون صنعت پرداخت در دنیا، خاطر نشان کرد: سرعت تغییرات در این حوزه به سرعت در حال افزایش است وبه دلیل جذابیت های مالی در این بخش شرکت های چابک با رویکرد ایده محورانه وارد این بازار شده اند.

وی ادامه داد: حرکت آرام موسسات مالی در حوزه پرداخت دلیل اصلی ورود شرکت های دیگر با ایده های خلاقانه به حوزه پرداخت است از این رو این شرکت ها با ارائه راهکارهای خلاقانه وارد حوزه پرداخت شده ودر آینده بازار را در دست خواهند گرفت.

قادری اذعان داشت: در حوزه پرداخت الکترونیک در حال حاضر تاخیر و کاستی هایی وجود دارد که دلیل آن شاید ارایه برخی سرویس های جدید از سوی شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها است.

وی افزود: بحث امنیت در حوزه پرداخت از اهمیت بالایی برخوردار است از این رو پرداخت های موبایلی بر اساس فناوری NFC F باید در این حوزه عملیاتی شود و همچنین فعالیت فین تک ها با تعیین چارچوب از سوی نهاد های ناظر سر و سامان یابد تا در نهایت به جایگاه اصلی خود در این حوزه دست یابیم.