۰ نفر

سفر وزیر دفاع آمریکا به اراضی‌اشغالی برای گفت‌وگو درباره ایران

۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۰۳
کد خبر: 189063
سفر وزیر دفاع آمریکا به اراضی‌اشغالی برای گفت‌وگو درباره ایران

وزیردفاع آمریکا در حالی ساعاتی پیش وارد اراضی اشغالی فلسطین شد که گفته می‌شود، ایران یکی از اصلی‌ترین محورهای گفت‌وگوهای وی با مقامات صهیونیستی خواهد بود.

به نوشته روزنامه اورشلیم پست، هم‌زمان با اقدامات دولت دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا برای اتخاذ رویکردی جدید در قبال منطقه خاورمیانه، جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا وارد اراضی اشغالی شد تا درباره مسائل امنیت منطقه با مقامات ارشد صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کند. موضوع ایران در راس این گفت‌وگوها قرار دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، ماتیس که رویکردی کاملا ضد ایرانی دارد ماه گذشته نیز در لندن، پایتخت انگلیس به طرح ادعاهایی درباره ایران پرداخت و گفت که ایران را اصلی‌ترین تهدید علیه منطقه می‌داند.

وی همچنین در سفر هفته گذشته‌اش به عربستان این ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد و گفت که اقدامات بی‌ثبات کننده ایران، امنیت آمریکا و متحدانش در منطقه را تهدید می‌کند.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به ادعاهای مقامات آمریکایی علیه ایران گفت: آن چه امروز و بیش از هر زمان دولتمردان آمریکایی بدان نیاز دارند نه لفّاظی‌های تکراری و بی‌فایده که واقع‌گرایی در کلام و کرداری متین و توام با خردگرایی و از سر درک واقعیت‌های موجود ایران است.

وی افزود: دولتمردان امروز ایالات متحده به خوبی باید از تاریخ و به خصوص حوادث و روند تحولات چهار دهه گذشته آموخته باشند و بدانند تحت هیچ شرایطی و هیچ گاه از سخن راندن با زبان تحریم و تهدید و به کارگیری کلماتی با طعم خشونت و خصومت در مقابل ایران و ایرانیان نتیجه نگرفته و نخواهند گرفت. همان گونه که دولتمردان و پیشینیان در سیاست خارجی آمریکا نیز هرگز در تحقق سیاست‌های غیر واقع‌بینانه و غلط خود نسبت به ایران موفق نبودند.

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین درباره تکرار ادعاهای واهی و تهی از واقعیت دیگر مقامات آمریکایی در خصوص تروریسم و آزمایش‌های موشکی ایران تصریح کرد: از نگاه ما منافع و مصالح ایران و همه کشورهای منطقه و جهان در مهار و شکست تروریسم لجام‌گسیخته‌ای است که متاسفانه با محاسبات غلط، اشتباه و بی‌تدبیری‌های آمریکا و القائات مغرضانه شرکای منطقه‌ای آنان در طی دهه‌های گذشته تولید و تکثیر و به دور از تمامی موازین انسانی بر منطقه و جهان تحمیل شده است.